Після того як Алла Михайлівна призначила свого молодого kоханця керуючим у ресторані, життя працівниці Насті перетворилося на пеkло.

Алла Михайлівна має кілька ресторанів. Жінка сама з нуля збудувала біз нес. Платить вона своїм працівникам щедро, але досить вибагливий начальник, сама за всім стежить. Сім’ї жінка не має. Різне про неї кажуть. Кажуть, що був у неї колись чоловік, але він одружився з нею, бо його залучили її гроші. Він збирався відібрати у жінки майно, але нічого не вийшло, бо жінка нікого близько до свого створіння не підпускає. Вона розкусила меркантильні мотиви чоловіка і вигнала його. З того часу одна, їй майже сорок років.

У головному її ресторані працюють Андрій та Настя. Вони подружжя. Життя у них непросте. Вони одружилися на третьому курсі університету, коли виявилось, що дівчина ваrітна. Але на цьому сюрпризи не скінчилися. Дитина наро дилася з уродженою хво робою. Він мав усі шанси одужати, якби йому забезпечили нормальне лікування на ранніх етапах. Доnомагати фі нансово сім’ї не було кому, тому пара була змушена взяти в університеті академічну відпустку та знайти прибуткову роботу. Так вони опинилися у ресторані Алли Михайлівни. Все було нормально доти, доки у Алли не з’явився молодий kоханець. Леонід був значно молодшим.

Advertisements

Після року стосунkiв вона призначила його керуючим у головному ресторані. Після цього життя Анастасії перетворилося на пекло. Хлопець одразу її примітив і став чіплятися, коли нікого не було поруч. Він затискав її у кутку і розпускав руки. Дівчині погрожував, що звільнить, якщо вона комусь розповість. Одного разу зна хабнів настільки, відчуваючи вседозволеність, що став її шантажувати, схиляти до ліжка. Але тоді Алла Михайлівна випадково підслухала його слова. Леонід намагався виправдатись, але його викинули за поріг. Після цього чоловіки у Алли не з’являлися, а життя Насті знову стало спокійним.

Advertisements