Моя донька всіма силами намагається відібрати в мене чоловіка. І в усьому вин на я.

— Моїй дочці вже восьмий рік пішов. Перейшла у другий клас. Нас з батьком радує своїми успіхами в навчанні та зразковою поведінкою. Для своїх років більш ніж самостійна дівчинка. Спокійна і слухняна, — розповідала своїм kолишнім однокласницям Таня. Зустріч випускників була в самому розпалі, і компанія дівчат ділилася своїми успіхами у сімейному житті. Ось і черга до Тані, нині адвоката, дійшла. — Всім хороша дівчинка. От тільки є одне «Але». Ревнує, не підпускає мене до чоловіка. Варто нам обійнятися, як вона втискається між нами, відштовхує мене і кричить: «Не підходь до тата!

Він мій і тільки мій!» Подружки, звичайно ж, розсміялися. — І звідки у дівчинки такий настрій? — запитала Аня. — Ну-у-у. Вона татова донька. У мене, після nологів, молоко пропало. Ми змушені були перейти на штучне харчування. Мій чоловік відразу ж забрав собі цей обов’язок. «Ти спершу мені готувати навчися, потім для дівчинки намагайся», заявив він мені. В принципі він правий. У мене немає ніякого таланту до куховаріння. Та й, чесно кажучи, бажання теж. А Петро у мене айтішник на віддаленні. Працює з дому. Так що і готував для дочки він, і в садок водив, а тепер і в школу. Вони цілий день разом, а мені, з моїм ненормованим графіком, практично не вдається спілкуватися з донькою.

Advertisements

Ось і зробила донька висновок: батько її і тільки її. А я так, зайва деталь в сім’ї. Подружки співчутливо покивали головами, а Таня nродовжила: — А місяць тому, коли ми прийшли в гості до моєї мами, вона заявила батькові: «Тато, давай подаруємо маму бабусі. Адже вона одна і їй сумно. А нам з тобою удвох добре.» — Танюш, по-моєму, ти радіти повин на, а не переживати. — Сказала Аня. — Адже якщо вона до тебе, своєї матері ревнує батька, то уявляєш, що твоя доня влаштує, поклади на нього око інша жінка. І всі зареготали, уявивши собі таку картину.

Advertisements