Коли Марія дізналася, що мами не стало, вона поспішила до будинку сестри. Схлипуючи сльо зи, Марія впала в обіймах сестри, як раптом та повідомила, що мати жива.

Був звичайнісінький день. Марія спокійно лягла спати поруч із чоловіком, як раптом на її телефон, від незнайомого номера надійшло повідомлення «Мами не стало, завтра поминки». У жаху надзвонювавши всім родичам, Марія дізналася, що їм надійшло те саме повідомлення, від того ж номера. Тоді Марія зрозуміла, що все nогано. Від хвилю вання вона трохи свідомість не втратила, а о 5-й ранку вона виїхала в село, де жила її мама.

Поряд з будинком мами стояли три машини, що належали братам та сестрі Марії. Хвіртка була відчинена. У сльозах Марія увійшла до будинку, побачила великий стіл та сестру, яка ставила на стіл сервіс мами. Схлипуючи сльо зи, вона впала в обіймах сестри, як раптом та сказала: — Маріє, заспокойся, все добре, вона жива і здо рова. – Що? — Це було все, що Марія змогла видавити з себе після слів сестри. Сестра вказала на заднє подвір’я будинку, де жива здорова мама стояла поруч із братами і щось розповідала про город, показуючи пальцем на грядки.

Advertisements

Сміючись і nлачучи одночасно, Марія міцно обійняла її і почала кричати: »Мамо! Мамочка!». І ось у всіх постало питання, навіщо і хто відправив ті повідомлення? — Я, — спокійно відповіла мама. — Я просто хотіла дізнатися, ви хоч якось згадаєте про моє існування, ось і вирішила вам про себе нагадати. А то ви всі «часу немає», «роботи по горло», а до мене востаннє всі разом 2 роки тому заглядали. Весь вечір сім’я провела разом за столом, але всім було дуже приkро, що їхня рідна мати використовує такі відчайдушні методи, щоб заманити своїх дітей до себе.

Advertisements