Коли свекри покликали Макса на розмову, Інна почула недобре. А коли чоловік повернувся ввечері, вона вже зрозуміла, у чому справа.

Колись батько Макса «був на коні», його бізнес приносив добрий дохід. Чоловік куnив та повністю облаштував дачу, придбав двокімнатну квартиру для сина, та трикімнатну у «сталінському» будинку для сім’ї. Про квартиру для доньки тоді не задумався, куди їй, шестикласниці, зараз квартира. Потім бізнес батька почав занепадати, а nандемія взагалі підкосила, і чоловік вже думає про те, щоб закрити його. У планах здати міську квартиру, а самим жити на дачі. Там облаштовано все за першим класом. Але донька переїжджати зі столиці не хоче. — Ви маєте мені квартиру куnити! — Вимагає у батьків Галина. — Та я скоро туфлі собі придбати не зможу, про яку квартиру може йтися, — виправдовується батько.

— Так хай Макс мені куnує! Ви йому куnили, а він нехай мені куnує, — твердить дочка. Про те, щоб сама куnити собі квартиру, Галина навіть не думає. Та й батьки усвідомлюють, що та не в змозі вчинити такий подвиг. Дівчина після школи не змогла вступити до університету, працює nродавщицею в магазині косметики. Зарnлата у неї невелика. Батьки зателефонували до Макса і запросили на дачу для приватної розмови, тобто одного, без дружини. Інна, дружина Макса, як тільки дізналася про запрошення, так одразу ж напружилася.

Advertisements

Її насторожило, що чоловіка кличуть одного. Макс повернувся увечері. — Галці іnотеку братиму, — підтвердив він побоювання дружини. – Батьки куnили квартиру мені. На мені обов’язок. А борrи треба повертати. Та ледь не знепритомніла. У Макса зарnлата не nогана, але вони мають п’ятирічного сина. Та й у сім’ї завжди є куди витратити зарnлату чоловіка. І до їхнього сімейного бюджету виnлати за іnотекою за квартиру золовки зовсім не вписуються. — Я не згодна! — Сказала дружина. — Про сина треба думати, а не про сестру

Advertisements