Моя сестра Лера пішла на самий підлий крок, щоб одружити на собі хлопця. Але вона не знала, що життя відnлатить їй тим же

Нас двоє в сім’ї: я і моя сестра Лера. Лера з самого дитинства виявляла свій примхливий характер. Вона всього домагалася своїми істериками і сkандалами. Мені було важко з нею спілкуватися і жити в одній кімнаті-незважаючи на те, що Лера — рідна сестра. Ми з нею такі різні: Я більш спокійна людина, люблю тишу, а Лера любить влаштовувати шоу. Після університету вона зустріла одного хлопця. Вони почали зустрічатися, але видно було, що у них немає нічого серйозного. Він сам їй став натякати на те, що їм давно пора роз лучитися і їхні стосунки були маленькою помилкою. Тоді Лера вирішила піти на відчайдушний крок. Вона збрехала йому, сказавши, що ваrітна. Хлопець такого не очікував, позбавлятися від дитини Лера не збиралася, тому довелося грати весілля.

Я відразу сказала Лері, що такий великий обман ні до чого доброго не приведе. Але Лера сказала, що у неї все під контролем і вона скоро реально заваrітніє. Минув час, вона все ще не змогла заваrітніти, а хлопець зрозумів, що Лера взагалі не в положенні. У неї по терміну повинен випирати живіт, а вона як була худою, так і залишилася. З тих пір ставлення її чоловіка стало просто жа хливим. Він ігнорував Леру, відмовлявся з нею спілкуватися. Приходив з роботи і відразу лягав спати. Не знаю як, але Лера все ж домоглася того, що заваrітніла від свого чоловіка.

Advertisements

Вона тут же повідомила йому радісну новину, навіть довідку від лікаря показала і УЗД. Чоловік її не особливо зрадів, але став більше часу приділяти Лері. Доглядав за нею, куnував все необхідне. Лера була просто щаслива в ці моменти. Я її попереджала, що чоловік робить так виключно заради дитини, але цим вона не врятує Їхні стосунки. Лера була переконана в зворотному. І дійсно, після пологів чоловік знову став ставитися до неї з холодом, не особливо розмовляв, але дитині час і увагу приділяв. Через півроку, коли Лера вже оговталася після пологів, чоловік подав на роз лучення. Він сказав, що Лера може залишитися жити в його квартирі, він буде nлатити алі менти, але жити з нею більше не збирається. Так Лера навіть дитиною не змогла утримати свою любов.

Advertisements