Коли молодик запросив Олю на танець, вона не могла вірити у своє щастя. Адже він був.

Олю, ти прийдеш танцювати? — Запитала Маша. — А з ким мені залишити Вадика, я не можу залишити свою дитину одну? – похнюпилася Оля. — Можна попросити тітку Любу з ним посидіти, — сказала Маша. — Тітка Люба насилу вибачила мене за те, що я не вийшла заміж за її сина Андрія — засміялася Оля. — Ні, ти йди, я не можу піти з тобою. Увечері Оля поклала сина спати. Вона згадувала, як провалила іспити і той день, коли поверталася додому потягом. У поїзді вона зустріла гарного молодого чоловіка, у якого відразу ж заkохалася. Вони познайомились і мило поговорили. Потім раптово поцілувалися і сталося те, чого не мало статися.

Максим вийшов першим та пообіцяв знайти Олю. Але потім Оля зрозуміла, що вона не залишила своєї адреси. Пізніше з’ясувалося, що Оля чекає на дитину. Мати Олі не прийняла цього факту і відправила її жити до бабусі. Вона навіть не приїхала, коли дитина наро дилася. Проте, коли Владику було вже 5 місяців, вона не витримала і почала їх відвідувати. — Олю, ти не уявляєш, як нам було весело, — сказала балакуча Маша. У цей момент до Олі приїхали її мама та тітка Люба. Оля поглядом показала Маші не nродовжувати, але та почала розповідати, якого гарного молодика вона побачила в клубі, який був один і не танцював ні з ким, і незабаром пішов.

Advertisements

Тітка Люба та мама Олі сказали, що подбають про Владика, і Оля може піти увечері потанцювати. У клубі Оля на її подив зустрілася з гарним хлопцем, з яким колись познайомилися у поїзді. Він підійшов та запросив Олю на танець. Дівчина розгубилася, але погодилася. Вона танцювала один танець, а потім швидkо пішла. Вранці Оля годувала сина і казала: — Їж, щоб вирости таким сильним та красивим, як твій батько. Раптом з-за дверей пролунав голос. — Ти говориш про мене? У мене є син? Ольга здивувалася. Максим стояв у коридорі. — Хіба я не казав, що тебе знайду? – усміхнувся він.

Advertisements