Після того, як не стало моєї матері, тато мені обіцяв, що знову одружитися тільки після того, як я вийду заміж. Тоді я не знала чим все це обернеться .

У нашій сім’ї трапилася трагедія, від якої ми не змогли прийти до тями навіть досі. У моєї мами знайшли серйозне захво рювання, ми не змогли врятувати її ; і ось так , у віці трьох років, я залишилася без мами, мене практично вирощував мій тато. Я дуже вдячна своєму батькові, він мені дав хороше виховання та освіту, він міг би віддати мене в притулок або попросити свою маму доглянути мене, але він повністю взяв відповідальність за мене. Мій тато звичайно ж хотів влаштувати своє особисте життя, але думав, що я не прийму іншу жінку. Він пообіцяв одружитися лише після того, як я вийду заміж. Я почувала себе дуже винною, думала, що це через мене мій тато не може одружитися.

У тата кончено ж були романи з жінками, але він намагався робити це дуже потай, щоб я не знала. Коли мені було 20, я зустріла доброго хлопця, ми одразу поkохали один одного, почали зустрічатися ; він поговорив із татом, і ми почали планувати весілля. Після весілля я перебралася в орендоване житло зі своїм чоловіком, а тато nродав свою трикімнатну квартиру, куnив собі однокімнатну, а решту грошей віддав мені з чоловіком. Після того , як я влаштувалася, тато сказав, що він теж збирається одружитися ; я була рада за нього.

Advertisements

Тато одружився і переїхав до нової дружини, у неї були дорослі діти від першого шлюбу , і вони почали всі разом тулитися у двокімнатній квартирі. Через деякий час моя мачуха повідомила татові, що потрібно розширювати житлоплощу і хотіла вона це зробити за рахунок квартири мого тата. Я сказала, щоб він не nродавав квартири, адже вона може просто скористатися ним. У них також було житло , вони могли його продати , але ні — в результаті тато nродав свою квартиру, та вони куnили трикімнатну. Потім я дізналася, що вона вигнала мого батька, зараз мені шkода на нього дивитися, до нас він не хоче, квартири немає ; не знаю, що він робитиме далі ?

Advertisements