У чоловіка є донька від першого шлюбу, їй 10 років. Я терпіти не можу, так як мені здається, що kолишня дружина чоловіка спеціально підмовляє псувати нам життя.

У нас з чоловіком все добре в шлюбі, тільки ось він вже був одружений до мене. Від минулого шлюбу у нього залишилася дочка Ліза, якій зараз 10 років. У неї такий противний характер, мені здається, що його kолишня дружина мого чоловіка підмовляє спеціально псувати мені життя. П’ять разів на тиждень я для чоловіка ідеальна дружина, і у нас просто прекрасні від носини. Тільки от на вихідних я перетворююся на зайву жінку в квартирі. Коли Ліза до нас приходить, то диктує свої правила, а ми з чоловіком повин ні її слухатися.

Їй не подобається, як я готую, тому kолишня дружина дає їй з собою в контейнері окрему їжу. Таке відчуття, що ми моримо голодом дитини, але це не так. Вона спеціально показує своєму татові, що я готую nогано. Вона спеціально вилила сік на диван, на якому сама спить. Тому їй довелося перебратися до нас в кімнату на ліжко. Зі мною спати вона, звісно, відмовилася, тому я перейшла спати на підлогу, а задоволена Ліза залишилася з татом. Мене дратує те, що Ліза проводити у нас вдома буквально кожні вихідні.

Advertisements

Я розумію, що чоловік повинен бачитися зі своєю дитиною, але не так часто. Я думаю, що kолишня дружина просто хоче изжечь романтику в наших від носинах, щоб повернути чоловіка назад. Ми стали рідко ходити в кіно, на вистави, мало часу проводь один з одним, тому що вся увага тільки на Лізі. Я хочу поговорити з чоловіком про те, що, якщо він хоче бачити свою доньку, то нехай проводить з нею час не у нашому спільному домі. Більше я цю дитину у себе в квартирі не потерплю.

Advertisements