Я більше не хочу повертатися додому після роботи. Чоловік вигнав власного сина з дому по такій причині, що навіть в голові не вкладається.

Пам’ятаю той день, коли вперше повідомила чоловікові про довгоочікувану вагітність. Він був на сьомому небі від щастя, тим більше, що у нас повинен був народитися хлопчик. Він хвалився перед друзями, ночами мріяв, яким буде наш малюк, але зараз вдома постійно сkандали і бійки. Я опинилася в безвихідному становищі. Нам з чоловіком вже за сорок, синові нещодавно виповнилося шістнадцять. Розумію, у нього перехідний вік. У цей час хлопчики стають запальними, намагаються бути самостійними, але в такому випадку як пояснити поведінку чоловіка? Щоб не робив наш син, йому це не подобається.

Навіть при найменших помилках він може розсердитися. Іноді мені здається, що вони не рідні, але я точно ніде не грішила. І що найжахливіше — вони починають з’ясовувати відносини тільки в моїй присутності. З-за всіх цих nроблем у мене постійні головні болі, після роботи навіть не хочеться повертатися додому. Нещодавно в нашій сім’ї сталося чергове розбирання, і знову ж-через дрібницю. На свято я подарувала чоловікові і синові однакові сорочки, у них один і той же розмір. Ніяк не розрізнити, яка сорочка чия. І вийшло так, що син помилково надів сорочку батька, а коли чоловік помітив пропажу, почав ображати нашого сина самими жа хливими словами.

Advertisements

Я таким злим його ще ніколи не бачила. Коли син повернувся додому, він одразу ж накинувся на нього і мало не вдарив. Я втрутилася в їх розбирання, благала не чіпати сина. А син, замість того, щоб замовчати, кричав голосніше батька. Бійка закінчилася тим, що чоловік сказав: « Збирай свої речі і геть з мого дому». Зараз син живе у свого друга. Вдома ми про нього не говоримо. Чоловік почав пити з-за того, що сталося. Я в таєм ниці від чоловіка дзвоню синові, але він завжди відповідає холодно. Не знаю, що робити, як помирити моїх улюблених чоловіків ?

Advertisements