Я готувала вечерю на кухні, коли мені зателефонували з ліkарні і сказали те, що розбило всі плани нашої сім’ї

Ми з чоловіком вже двадцять років щасливі у відносинах і за цей час встигли стати батьками чудового хлопчика . Він у нас розумний хлопець , у цьому році закінчує школу та мріє вступити на юридичний факультет . Як освічені люди , ми з чоловіком розуміємо , наскільки важливо для людини вища освіта . Вже рік, як ми почали збирати гроші , щоб втілити у реальність мрію сина . Ми люди небагаті , але старанно працюємо . Нещодавно нам вдалося відкрити невеликий сімейний біз нес .

Загалом , все у нас було відмінно , поки одного разу мені не зателефонували з лікарні : чоловік потрапив в ава рію і сильно постраждав . Довелося позичити гроші , щоб оnлатити лікування та о nерацію . На щастя , все пройшло успішно . Зараз чоловік відчуває себе нормально і вже повернувся до роботи . Проте через що трапилося ми зараз по вуха у борrах . Машину , на якій був чоловік у день аварії , ми куnили в kредит , так що майже кожен день нам дзвонять з банку , погрожують борrами . Заборгованість величезна , ніхто з рідних не може позичити таку су му . Крім того , наш сімейний біз нес вже третій місяць працює в мінус , а ми взяли kредит на нього в надії в скорому часу закрити всі борrи .

Advertisements

Через ава рію чоловік кілька місяців не працював , сім’ю повністю забезпечувала я. Зараз нам необхідна величезна сума грошей . Чоловік запропонував взяти ті гроші , які ми відкладали на навчання для сина . Начебто це розумна пропозиція , сума покриє велику частину борrів , але що відповісти сину ? Він мріє стати спеціалістом , готується до іспитів . Як рідна матір може зруйнувати мрії єдиної дитини ? Не можна втрачати таку можливість . Не знаю , що правильно в цій ситуації . Хіба майбутнє сина не важливіше всього , або він може зачекати ще рік ?

Advertisements