Я побачила, як твій муженек зібрав свої речі і кудись поїхав — єхидно кинула в обличчя Оксани сусідка, а дівчина не знала в чому справа.

Дівчина поверталася додому після роботи, її зустріла сусідка і почала нести якусь нісе нітницю. Казала, що чоловік її зібрав валізи та поїхав на таксі з якоюсь білявкою. Оксана не звернула уваги на її слова та піднялася додому. Вдома на неї чекала абсолютна тиша. На порозі до неї кинулась голодна кішка. Дівчина почала переживати. Незважаючи на те, що хлопець не любить кішок, він завжди годував Мурку, інакше вона кричала на весь будинок. Оксана згадала слова сусі дки та пішла перевіряти шафи. Та виявилася правою … На телефон дівчини скоро прийшло повідомлення зі словами: «Між нами все скінчено, ти мені набридла.».

Дівчина була в шоці, навіть наживо сказати про це не зміг. Минув рік, дівчина упокорилася і давно заспокоїлася. Увечері телефон Оксани розривався від дзвінків. — Привіт Люба. Давно не розмовляли, — голос був дуже знайомий дівчині, і вона одразу зрозуміла, хто це. — Що тобі від мене потрібно? Може, номером помилився? — Я зрозумів, що вчинив дуже некрасиво до тебе. У мене були дуже серйозні проблеми, мені не хотілося втручати тебе в них. Зараз все добре, я тебе люблю і хочу бути з тобою. — Ти впевнений, що в мене немає нікого? Вона чудово знала, що він не мав проблем. Той, хто дзвонить, просто знайшов собі багатеньку красуню.

Advertisements

Звичайно, ти теж любиш мене. — Знаєш, ми можемо розпочати спочатку. Ось тільки все почнеться від початку: квіти, подарунки, ресторани. — Звісно, все буде на найвищому рівні. Анатолій став янголятком. Щовечора перетворювався на казку з ним. Повинне відбутися останнє побачення перед тим, як Толік переїде назад до Оксани. Дівчина запізнювалася вже на півгодини. Анатолій сердився, намагався до неї додзвонитись, але все безрезультатно. Нарешті, на телефон надійшло повідомлення від Оксани: «Ти мене розчарував. Ти вже не такий добрий. Вибач». Від люті чоловік розбив телефон об асфальт, а величезний дорогий букет квітів Анатолій викинув на смітник. Оксана спостерігала за цим, сховавшись за деревом. Іноді помста подають і гарячою.

Advertisements