Свекруха подзвонила мені і повідомила, що на вихідних прийде влаштовувати у нас генеральне прибирання, але я не знала чим це обернеться.

Моя свекруха зв’язалася зі мною вчора ввечері і сказала, що вже знає, що ми збираємося робити з нею в ці вихідні. Виявилося, що на ці вихідні вона запланувала генеральне прибирання в нашому будинку. Принаймні, вона попередила мене заздалегідь, так що я була морально готова. Попереду нас чекали травневі свята. Ми з чоловіком вирішили відвідати друзів на їх дачі. Але коли я повідомила про це свекруху, вона сказала: «На пікнік можна з’їздити іншим разом!».

Ми проведемо генеральне прибирання у вашому домі, поки вихідні і обидві одночасно будемо вдома! До приїзду свекрухи я встигла вимити і вичистити всю квартиру. Моя свекруха-великий прихильник гігієни. Вона завжди готується до прибирання і намічає генеральну чистоту приблизно на початку травня. Неначе більше не буде вихідних. Я ж роблю це, коли у мене є настрій на прибирання. Коли мене змушують це робити, я це не переношу просто. Однак сперечатися зі свекрухою було безглуздо.

Advertisements

Коли ми з чоловіком придбали свою квартиру, я була у нестямі від щастя. Уявляла, що буду сама собі господинею в своїй квартирі, буду робити все, що захочу, коли захочу. Але свекруха не поділяє цієї думки. Вона вважає, що у неї є право наказувати мені. На щастя, на травневі свята погода була жа хливою, і я не була настільки роздратована, що провела день за приб иранням разом зі свекрухою. Я провела весь день, слухаючи історії про свекруху і її друзів, сусідів і знайомих в сотий раз. Це мало не звело мене з розуму. На наступний день свекруха апросила мене до себе додому. Навіщо? А потім, щоб допомогти їй з приби ранням квартири. Ось так і відсвяткувала я день праці!

Advertisements