Знала б, що моя друга дитина так сильно відрізнятиметься від першої, то ніколи б у житті не погодилася нар одити її.

Мені дуже пощастило зі своїм чоловіком, він мене дуже любить, підтримує мене у всьому. Разом ми подолали багато тру днощів, ми почали зустрічатися ще зі студентських часів, він зміг справити на мене гарне враження. Після закінчення навчання, ми разом почали шукати роботу, вийшло так, що ми обоє влаштувалися в ту саму компанію, я була дуже рада, що ми також бачитимемося на роботі. І ось, після того як ми вже твердо стояли на ногах, мій коханий зробив мені пропозицію руки та серця, я звичайно ж погодилася. Ми одразу одружилися, переїхали жити у власну квартиру, яку подарувала нам свекруха зі своїм чоловіком. Моя свекруха дуже хороша, вона взагалі не втручається в наше сімейне життя, як, наприклад, інші свекрухи.

Пройшло кілька місяців, і я заваRітніла, чоловік був дуже радий , сказав, що мріяв про дитину і зараз він готовий мене повністю забезпечувати, я можу взагалі не працювати. Таким чином, минуло 9 місяців, я наро дила здорову дівчинку, назвали ми її Танею. Ми були щасливими батьками, тому що дочка наша росла просто розумницею, ніколи нам не заважала, я була найщасливішою. Мою доньку все просто любили, свекруха і свекром були без розуму від неї, її балували, водили в найкращі місця, коли вона виросла і пішла до школи, то стала просто розумницею та відмінницею.

Advertisements

Усі вчителі її хвалили і ставили за приклад, мені було дуже приємно. І ось, коли донька вже підросла, чоловік сказав, що хоче другу дитину, і ми почали її планувати. У нас нар одився син, який потім виявився повною протилежністю дочки, він був дуже примхливим, егоїстичним, нікого не слухав, бив свою сестру. Я не знаю, як мої діти можуть так відрізнятися, сподіваюся, що він зміниться на краще, коли виросте.

Advertisements