Регіна рано вранці прокинулася від шуму. Коли вона ввійшла у вітальню, застигла від здивування від побаченого. Кілька хловців розбирали диван, а телевізор вже був упакований в коробці.

У сорок п’ять життя наново не почнеш. Тільки ці слова крутилися в голові Регіни протягом декількох днів. А вся справа була в тому, що її коханий чоловік покинув її заради якоїсь молодої дівчини. Однак причина була не тільки у віці. Регіна не могла народжувати. Пара намагалася завагітніти довгих і болісних 10 років, але все без толку. Ось чоловік і пішов до іншої. Кілька місяців Регіна горювала за чоловіком, плакала в подушку, не могла забути колишнього чоловіка. У підсумку вирішила просто змиритися з тим, що трапилося і з самотністю, прийняти його і жити по-новому. Одного разу жінка помітила, що кран на кухні тече і викликала сантехніка. Все навколо змінилося, коли на порозі будинку Регіни з’явився високий, широкоплечий красень, а звали його Валера.

Поки Валера лагодив кран, Регіна задивлялась на нього, і він це помітив, але не звертав уваги. Коли чоловік доробив роботу, Регіна запросила його до столу випити чаю з домашнім яблучним пирогом. Так Регіна з Валерою разговорились, а через 2 тижні почали зустрічатися, незабаром вони і зовсім з’їхалися. Валера був справжнім романтиком, галантним джентльменом, справжнім чоловіком, не те, що колишній Регіни… тільки ось Регіна помічала, що не любить вона його щиро. Так, між ними була якась симпатія і прихильність, але це було не зовсім те, що називають любов’ю. Довго думаючи, Регіна вирішила, що в її-то роки краще бути коханою, ніж любити. З тих пір, як пара з’їхалася, будинок добре так змінився. Інтер’єр, диван, і навіть шпалери – все-все змінилося. Завдяки Валері будинок неслабо погарнішав. Повної сімейної ідилії завадив один випадок: через тиждень до Регіні повернувся її колишній чоловік, сказавши, що щиро жалкує про свій вчинок, адже він повів себе як справжній ідіот.

Advertisements

Регіна, чинила опір своїм почуттям, але незабаром здалася і прийняла його пропозицію розпочати все заново. Вона серьезно поговорила з Валерою, той відповів, що все розуміє і готовий переїхати, тільки свої речі збере. Одним ранком Регіна прокинулася від гучних шумів в залі. Виявилося, під своїми речами, Валера мав на увазі все, що він купив для будинку Регіни: діван, люстру, книжковий стіл, кілька тарілок і кухоль… добре, що хоч шпалери зі стін не здер…

Advertisements