Після приїзду батьків відношення чоловіка до мене змінилося , зараз у мене в голові крутиться лише одна, дуже підступна думка.

По-моєму , я зробила все , щоб сподобатися батькам чоловіка , але у відповідь тільки претензії та докори . Його матір ла яла мене за неохайність . Батьки коханого були у відпустці , коли він мені запропонував переїхати до нього жити . Ми разом вже давно , і він мені зробив пропозицію .

Я його любила та погодилася пожити якийсь час із його батьками , щоб накопичити на власне житло . Всі було добре , ми жили весело , я готувала , доглядала за ним , прибиралася в домі . Мені було приємно , що він працював , а я займалася будинком . Він теж був задоволений . У день приїзду його батьків я приготувалася особливо . Зробила прибирання , спекла торт . Думала порадую коханого . Ви не можете собі уявити як свекруха була невдоволена та представила свої претензії сину : немає в домі ідеальною чистоти , речі не на своїх місцях . Навіть торт не спробувала : не в її смаку .Було приkро , м’яко кажучи . Інші люди подякували б , а вони ?Чоловік мене не захистив . Він був згоден із ними . Останнім часом час , після приїзду батьків ( An / K ) ,

Advertisements

його відношення до мене змінилося . Раніше він робив мені приємні подарунки : у нього непоганий заробіток , ми рідко сварилися . Але з цих пір , стали не розуміти друг друга , йому нічого не подобалося , часто чіплявся по дрібниці . Одним словом , його батьки мене не прийняли і все це відбилося на наших сімейних відносинах . Але ж я хотіла усім сподобатися і дуже намагалася . Може , переборщила , не знаю . Зараз навіть не знаю потрібен чи такий чоловік взагалі . я навіть чекаю , що в один чудовий день він заявить про роз лучення . Як мені вчинити , зберегти наш шлюб або ні ? Може якось роздобути власне житло , взяти чоловіка та поїхати жити далеко від його батьків ? Або немає сенсу ?

Advertisements