У день переїзду в нову квартиру, ми зіткнулися з нашою сусідкою. Вона була одягнена дуже вульгарно, а потім ми дізналися про неї щось нереальне. Виявляється.

Ми з чоловіком два роки тому перебралися в місто. Він відразу знайшов роботу, а ось у мене виникли з цим труднощі. Але ми вирішили, що це навіть добре, адже хтось повинен доглядати за двома маленькими дітьми. Квартиру ми купили теж відразу, у нас були накопичення. Відразу в перший день переїзду ми зіткнулися з нашою сусідкою, яка живе в квартирі навпроти. Дама справила дуже негативне враження своїм вульгарним виглядом. Вона була одягнена яскраво, але без смаку, виглядало це все дешево. Топ і спідниця майже нічого не приховували, вона насилу пересувалася на величезних підборах. Пізніше ми дізналися, що вона жінка з досить вільними поглядами на життя.

Про це відомо всьому під’їзду, тому ставилися до неї досить холодно. Потім ця бестія чомусь сконцентрувалася на моєму чоловіку, вирішила його спокусити. Я її як конкурентку не сприймала. Чоловік кожен раз, стикаючись з нею, потім дуже грубо про неї висловлювався і критикував. Жінками такого типажу він ніколи не цікавився, волів простіше. Я завжди думала, що він вибрав мене з-за господарності. А ця дама таким не відрізнялася. Вона ніколи не готувала їжу, кожен день замовляла готову. Потім я стала помічати, що чоловік до мене змінив ставлення. Він став дратівливим і ворожим, чіплявся за будь-якого приводу. У нас стали відбуватися конфлікти.

Advertisements

Я намагалася зрозуміти, що змінилося. В один вечір він прийшов і заявив, що йде до іншої жінки. Я благала його залишитися і поговорити, але він зібрав речі і пішов. Пізніше я дізналася, що пішов він недалеко, в квартиру навпроти. Я була в шоці. Коли трохи охолола, зрозуміла, що в цьому є частка і моєї вини. Я зовсім закинула, перестала за собою доглядати, а чоловіки люблять очима. Але зараз не збагну, як повернути чоловіка?

Advertisements