Невістка надійшла з моїм сином дуже підло. Увечері повідомила моєму синові, що хоче поїхати в заміський будинок з подругами. Але повернулася вона два дні потому.

Все своє життя я нен авидіва нас ильство. Коли я жила з батьками, багато разів бачила, як власний батько бив мою матір. І після цього я пообіцяла собі, що виховаю свою дитину правильно. І ось зростав мій син галантним чоловіком. Завжди упадав за дівчатами. У нього було багато подруг, які підходили йому. Але чомусь мій син вирішив узяти в дружини дівчину з каламутним минулим. Відразу після весілля їх сімейне життя було далеко не гладкою. Невістка продовжувала спілкуватися зі своїм колишнім нареченим. Періодично обмінювалися повідомленнями. Син не заперечував. Пізніше наро дилися дві мої онуки. Мій син рано ходив на роботу, а вона залишалася з дітьми.

Син їй ніколи ні в чому не відмовляв. Коли вона хотіла погуляти з подругами, то він залишався з дітьми. Зазвичай невістка поверталася рано. Але в цей раз вона надійшова надто підло. Увечері повідомила моєму синові, що хоче поїхати в заміський будинок з подругами. Вони хочуть влаштувати дівич-вечір і трохи відпочити. Мій син погодився і відпросився від роботи. Але повернулася вона два дні потому. Тим ввечері подзвонила моєму синові і заявила, що її кращої подруги різко стало погано і вона не може залишити її одну. Син повірив і сказав, що вона може залишитися на ніч.

Advertisements

Вранці вона написала, що її подрузі все ще погано і зовсім перестала відповідати на дзвінки та повідомлення. Тим часом у моєї внучки піднялася температура і син ледве справлявся з двома дітьми. Вранці йому зателефонував його кращий друг і повідомив, що його дружина знаходиться в декількох кварталах від дому з її колишнім і подругами. Того вечора, коли вона повернулася додому, вона навіть не приховувала правди. Сказала, що нудьгувала по свободі. Тоді мій син не витримав і сильно вдарив по її обличчю. Коли я дізналася, що сталося — від моєї невістки, я спочатку сильно розсердилася. Але дізнавшись версію сина — була в шоц і. Хоч я і вчила його ніколи не бити жінок, але в цій ситуації він був прав.

Advertisements