Свекруха вирішила відсвяткувати свій ювілей, але вона навіть подумати не могла, що невістка так зганьбить її перед гостями.

Валентина одна виховувала свого сина Сашка. Чоловік покинув її одразу після nологів, навіть алі менти не nлатив, вирішив жити вільним холостяцьким життям. Валентині доводилося дуже важко спочатку, потрібно було встигати доглядати за дитиною і заробляти гроші. Сашко виріс вихованим та розумним хлопцем. Після армії та коледжу почав працювати, а потім зустрів Наташу. Він сам казав, що Наташа була для нього тією самою єдиною. Валентині спочатку дівчина не сподобалася, але вона не стала псувати враження сина, все ж таки йому з нею жити, а не свекрусі.

Молоді стали винаймати квартиру, а потім Наташа заявила, що хоче пишне весілля, і щоб дороrа сукня була, і лімузин, і триповерховий торт, і путівка на відпочинок до теплої країни. Сашко одразу їй сказав, що таких грошей у нього немає, а брати kредит на весілля – це просто смішно. Довелося заощадити на весіллі, але на путівку Наташа все ж таки вмовила Сашка. Коли молодята повернулися з відпочинку, то вирішили, що краще жити у свекрухи, щоб змогти швидше зібрати гроші на свою квартиру. Валентина була не проти, все ж таки краще, коли син поруч. І тут молоді почали робити ремонт у своїй кімнаті, речі свекрухи перетягнули до гаража, навіть не попередили її.

Advertisements

Наближався день ювілею Валентини, вона хотіла покликати лише близьких гостей, але тут Наташ сказала, що краще додому нікого не кликати, бо це порушує її особистий простір. Але Валентина наполягла на своєму, все ж таки вона господиня квартири і в неї велике свято. Гості прийшли, всі весело сиділи, пригощалися, вітали Валентину. І тут гості почали питати у Наташі, коли вони планують завести дітей. — А їх хіба можна заводити з такою свекрухою? Я так ризикувати не збираюся. Мені самій з нею важко живеться, не уявляю, як з дітьми буде. Валентині було так приkро від цих слів, вона ж нічого погано не зробила Наташі, але та спеціально вирішила її зганьбити. Після цього випадку Сашко часто сва рився з Наташою, а потім вони й зовсім роз лучилися.

Advertisements