Коли прийшов рахунок за комунальні послуги на бать ківський будинок, у мене просто очі на лоб полізли. А відповідь сестри ще більше вразила.

Справа в тому, що мені з сестрою дісталася квартира від бать ків, яких не стало через нещ асний випадоk, і ми залишилися одні. У мене не було проблеми з житлом, так як я була заміжня, жили у чоловіка на квартирі, тому я вирішила залишити квартиру сестрі. Незважаючи на те, що я дозволила сестрі жити в цій квартирі, все ж офіційно я мала частку, але я не стала нічого говорити і претендувати на неї, не хотіла псувати відносини з сестрою.

Якщо чесно мені дуже пощастило з чоловіком, у нас була не тільки квартира, але і хороша робота, тому в грошах ми не потребували; я віддала квартиру сестрі, але попросила справно оплачувати комунальні послуги. Я думала, що сестра платить за комуналку, але виявилося, що ні, вона заборгувала кілька місяців, і мені довелося самій виплатити. На перший раз я нічого не сказала, думала, що вона схаменеться і буде вже платити за це сама. Минув деякий час, Віка, сестра моя звільнилася з роботи, так як там було важко, іншу шукати не хотіла, вона просто веселилася і насолоджувалася життям.

Advertisements

Коли прийшов рахунок за послуги, у мене просто очі на лоб полізли, я запитала у сестри, чому так багато доводиться платити за комунальні послуги, вона сказала, що в гостях була її подруга з хлопцем, вони приблизно місяць прожили. Виявилося, що вона там влаштовувала вечірки, мені це все не подобається; я не знаю, як сказати, що не збираюся платити за те, що вона розважається. Я, звичайно, можу дозволити собі допомогти сестрі, але я не люблю такі речі, чому ми повинні вчитися, заробляти гроші, а вона повинна дозвільно жити?

Advertisements