Надя прийшла пізніше і не сказала подрузі, що буде спізнюватися. Біля воріт будинку вона побачила машину чоловіка, у якого були серйозні справи. Вона стояла на місці і не знала що робити.

Нещодавно лише Наді виповнилося 45 років. В її роки вже в житті не буває якихось особливих змін, і можна пожити спокійно, для себе. Ось тільки в один роковий день, все для Наді перевернулося з ніг на голову. Вранці, як тільки Надя прокинулася, її чоловік сказав, що його начальник раптово його покликав і він повинен скоро вийти на роботу. Таке часто траплялося, так що, жінка не надала цьому особливого значення.

У Наді були справи, їй терміново потрібно було дістати бузок. Особливого приводу не було, просто вона дуже сильно любила ці квіти і хотіла б мати парочку у себе вдома, а тут ще й пощастило, у її подруги, Інни, як раз в саду росли ці квіти, і вона була не проти віддати букетик Наді.Домовилися вони зустрітися о 3 годині, ось тільки Наді подзвонила дочка, яка жила з чоловіком в місті, і сказала, що її свекрусі потрібно швидко мазь віддати, вона сказала, що у неї частенько спина болить, бачте, та й живе вона зовсім поруч з Надею.

Advertisements

Так вийшло, що, віддавши мазь, Надя ще трохи затрималася у свекрухи дочки, і звільнилася ближче до 4 години. Вона думала, не повідомляти Інні, що приїде пізніше і просто поїхала до неї. Зупинившись біля воріт будинку Інни, вона побачила машину чоловіка, який, за його словами, повинен був прийти додому пізно. Надя вирішила не заходити до подруги, а піти назад додому.

Чоловік і справді прийшов додому пізно, а на питання, де ти був, він спокійно відповів, що був на роботі. Останньою краплею став аромат жіночих парфумів, які залишилися на сорочці чоловіка. Надя спокійно сказала чоловікові, що той може в ту ж хвилину зібрати речі і піти, інших варіантів відповіді крім слухн яності, вона не приймала. Наді було сумно, що її чоловік так її зрадив, але з іншого боку краще жити одній, ніж з тим, хто тебе не цінує і не поважає.

Advertisements