Гриша прийшов додому, коли дружина з подружками веселилися на кухні. Те, що він почув, мало не збило його з пантелику.

Григорій разом із дітьми дивився мультики. Вони завжди чекали і були дуже раді його приходу. Це квартира його колишньої родини. Приїжджав він рідко, бо жив далеко. Ганна приготувала смачний борщ. Вона не забороняла колишньому чоловікові приходити до дітей. Григорій був вдячний їй за це, адже дехто навіть на поріг не пускає. Ганна дуже гарна жінка, добра, господарська. Ось тільки вона не особливо доглядає себе. Вона одягалася по-старому і чоловіка так одягала. А ось Тетяна купує йому модні речі. Модна стрижка, кросівки брендові. І сама красуня доглянута, займається спортом. Свою квартиру Григорій залишив першій дружині та дітям.

Зараз живе у Тані, вона сказала, що розпишуться тоді, коли він придбає квартиру. Таня працює тренером з фітнесу, тому фігуру береже та багато не їсть. Але для чоловіка вона теж нічого не готує. А Григорієві таке не підходить. Сидить він на дивані у колишньої дружини і чекає, поки вона найсмачніший борщ принесе. Вони поїли, чоловік обійняв діток, подякував Ганні і зібрався додому. Заходить, а там ціла компанія зібралася. Він привітався з подругами дружини, тільки у відповідь нічого не почув. — Слухай, непоганий чоловік, але Іване, краще, звичайно! – почув Гриша зі спини — Тише ти. Поки Іван наважиться на щось, я сама залишусь,— відповіла Таня, думаючи, що Грицько не почує.

Advertisements

Григорій тим часом не вірив своїм вухам. Він одягнувся і пішов. Чоловік зрозумів, що Тетяна користується ним. Він порівняв її з Ганною і зрозумів, що краса зовсім не головне в жінці. Не довго думаючи, він вирішив зібрати сили в кулак і поїхати до колишньої дружини, зізнатися, що любить її та дітей. Дорогою Гриша купив букет квітів і поїхав до Ганни. Двері відчинив чоловік. Виявилось, що Ганна розписалася з ним тиждень тому. — Я все одно не погодилася б, Грицю. Подивися на себе, ми взагалі не підходимо один одному, — сказала Ганна, залишившись із колишнім наодинці. Весь світ обрушився цієї хвилини. Григорій пішов надвір, сів на лавочку і почав плакати, як маленька дитина.

Advertisements