На весілля сестри я хотіла подарувати їй значну суму грошей-можу собі таке дозволити. Але чоловік був проти. Тоді я вирішила.

Після університету я дуже хотіла виправдати отримані знання на практиці. Я влаштувалася в хорошу компанію і стала працювати. Залишалася там допізна, не затримувала терміни здачі проектів, все встигала і працювала більше покладеного. Всі мої старання були помічені і керівництво мене підвищило. Так на свої гроші від премії я вирішила витратити разом з сестрою в ресторані. Ми вбралися і прийшли відзначати. Там мене помітив мій майбутній чоловік, запросив мене на танець. Ми обмінялися контактами і стали більше спілкуватися з того самого дня. А через рік ми зіграли весілля в нашому ресторані. Я народила дочку, довелося вийти в декрет, але після 3-х років вдома я повернулася на роботу і стала працювати з новими силами. Знову весь час віддавала своїм проектам, тоді мене ще більше підвищили, а через пару років я стала начальником філії.

Це відбилося і на моїй зарплаті, я отримувала досить багато, чого вже не сказати про мого чоловіка. Він продовжував весь цей час працювати звичайним продавцем в магазині побутової техніки. Ніякого зростання і перспектив, але якщо йому подобається, то я не в праві перечити. Тільки потім він став обурю ватися, чому це раптом я вирішила купити собі нове пальто, адже зі старим все нормально. Я пояснила, що у мене керівна посада, і я повинна виглядати належно.

Advertisements

Далі він скасував нашу поїздку на Балі, І сказав, що краще відпочити на дачі, довго їхати не доведеться. Потім він відмовився святкувати нашу річницю в тому ресторані, де ми познайомилися, тому що там невиправдано завищені ціни. Але останньою краплею терпіння стало весілля моєї сестри. Я хотіла подарувати значну суму грошей-можу собі таке дозволити. Але чоловік був проти. Тоді я окремим конвертом від себе особисто вручила сестрі гроші. Я розумію, що чоловік заробляє менше, але це не привід мені забороняти витрачати мої чесно зароблені гроші. Так у нас весь час псуються відн осини.

Advertisements