Костянтин повернувся додому раніше і зауважив, що ні дружини, ні сина вдома немає. Це було дивно, він став дзвонити дружині. Телефон дружини довго не відповідав.

Костянтин повертався якось раніше з роботи. Всі його думки були про жінку, що так раптово увірвалася в його життя і зм інила його. Він три роки як одружений. Дружину він цінував і начебто навіть любив, але вона після на родження дитини засіла вдома і якось себе закинула і перестала залучати як жінка. Воліла безрозмірні футболки, волосся завжди були зібрані в безглуздий пучок. Йому було комфортно з нею жити. Марина була дуже господарською і турботливою. Кожен день вдома його чекала чистота і смачна їжа. З Олександрою він познайомився на ювілеї спільного знайомого. Її складно було не помітити. Незважаючи на те, що вона старше Костянтина на сім років, зовнішністю вона виграє у більшості його ровесниць. Жінка не шкодує часу і коштів на зовнішність. Частково це витрати професії. Олександра будує успішну кар’єру на телебаченні. Костя був на заході без дружини, адже Марина тоді захворіла. Він підійшов познайомитися з Сашею, зрештою, вони обмінялися номерами. Було видно, що жінці він теж сподобався.

Зайшовши в будинок, Костя з’їв вечерю і не відразу помітив, що вдома немає ні дружини, ні дитини, і речі дружини і дитини теж зникли. Він був занадто занурений в солодкі фантазії про майбутній вечір, щоб помітити, що в квартирі місця вільного значно додалося. Помітивши, став дзвонити дружині. Марина відповіла не відразу, що було дивно. — Алло, а ви де? — поцікавився чоловік. — Не дзвони мені більше. Я все знаю, я бачила тебе з іншою жінкою, нам потрібно розлучитися. Вранці того ж дня Марина з дитиною гуляла по району і планувала зробити чоловікові сюрприз. В районі трьох годин у нього перерва на роботі. Вона хотіла віднести йому смаколики на обід, які вранці напекла. Якого ж було її здивування, коли, наблизившись до контори чоловіка, вона застала його цілуючого якусь блондинку. Поборов заціпеніння, вона просто розвернулася і пішла. Зіб рала речі і поїхала з дитиною до батьків. Прощати зраду не мала нам іру. Кості було шкода ось так втратити дружину, адже він звик до затишку в домі.

Advertisements

Але він вирішив, що все на краще. Тепер у нього з’явилася можливість більше часу не ховаючись зустрічатися з Олександрою. Розвели їх швидко, ділити толком було нічого. Дружина не стала перешкоджати спілкуванню з сином, але Костя сам не виявляв ініціативу, занадто був зайнятий своїм бурх ивим рома ном. Час минав, Костя почав розуміти, що Саша не прагне з’їхатися. Їй не потрібні серйозні стосунки. Вона зайнята своєю кар’єрою, вважає за краще подорожі і вечірки. Він для неї лише розвага, не більше. Він намагався її шантажувати тим, що піде, якщо вона не стане ставитися серйозніше. Жінка у відповідь тільки розсміялася і сказала, що він вільний робити все, що хоче, адже вона не тримає його. Одного разу він зустрів Марину в парку під руку з новим чоловіком. Вона виглядала щасливою, дивилася на незнайомого чоловіка закохано. Він зрозумів, що сам проміняв люблячу жінку на безперспективні відн осини.

Advertisements