Спочатку я не зрозумів, куди йдуть всі мої гроші, але потім побачив в соціальній мережі фотографії мами дружини та інших родичів.

У нас в родині немає проблем з грошима. Я добре заробляю, встигаю брати підробіток в офісі, щоб забезпечити свою сім’ю. Дружина у мене сидить вдома і виховує сина. Вона розпоряджається моїми грошима, а я і не проти. Дружина собі ні в чому не відмовляє. Вона може купити будь-яку дорогу річ, і я їй не забороняю. Тому що вважаю, що якщо я взяв за неї відповідальність, то повинен нести її до кінця. Але останнім часом я став помічати, що грошей на картці залишається все менше і менше. При чому добре, якби напередодні був чийсь день народження або свято, можна ще зрозуміти, що дружина комусь подарунки купує. А потім побачив в соціальній мережі фотографії її мами та інших родичів. І тут відразу стало все зрозуміло. На сестрі дружини я побачив.

те дороге плаття, яке дружина просила мене купити. Вона одягла його всього лише один раз на корпоратив у мене в офісі, і все. Потім просто віддала сестрі. На фотографії у її племінниці в руках шкіряна сумка з Італії. Вона теж коштувала недешево, а дружина просто віддала її племінниці, яка ще в школі вчитися. Навіщо дитині така сумка-незрозуміло. Але найбільше мене розлютила шуба. Я купив дружині норкову шубу, а вона вия вилася на другій сестрі.

Advertisements

Я запитав у дружини, в чому справа, чому вона торішню шубу віддала. А дружина відповіла, що я їй обіцяв купити нову, тому стару вона вже віддала. Я ніколи не обмежував дружину в покупках. Але я працюю і витрачаю свій час, нерви і здор ов’я тільки для своєї сім’ї. Родичів дружини я одягати не збирався. Так все і висловив дружині, а вона образилася. Під кінець мене нахабним і жадібним назвала.

Advertisements