Дочка мого чоловіка хоче вижити мене з квартири. Я намагалася пояснити ситуацію чоловікові, але він мені не вірить.

Я жінка не молода, життєвий досвід дозволяє мені робити певні висновки про людей. Мені вже 44, дітей своїх немає, але є племінниця, яку я виростила. Я рано втратила сестру, у неї залишилася малолітня дочка. Я ростила Машу з чотирьох років, вона мені як рідна. Зараз вже студентка юридичного інституту, живе в сусідньому місті, але часто дзвонить. Спочатку я активно займалася своєю кар’єрою і мені було не до особистих відносин.

Потім виховувала Машу, часу якось не було. Були якісь поверхневі захоплення, але нічого серйозного. Ми познайомилися з Сергієм через спільних знайомих. Він відразу справив на мене гарне враження. Відразу проявив симпатію і чесно розповів про себе. Був одружений, роз лучився через важкий характер дружини. Є дочка, яка від неї примхливий склад особистості успадкувала, але він її шалено любить. Дочка вже доросла і живе в сусідньому місті, давно має свою сім’ю. Я розтанула, як морозиво на сонечку, від його ставлення. Сергій старший за мене на п’ятнадцять років і ставитися до мене, як до тендітної, маленької дівчинки. Це дуже приємно. Наші відносини швидко розвивалися, через місяць після знайомства ми вже з’їхалися. Продали наші однокімнатні квартири і купили одну трикімнатну.

Advertisements

Жили ми відмінно, рівно до моменту, коли його дочка дізналася про наші стосунки. Вона відразу знайшла привід, щоб нас відвідати. Прийшла і поводилася дуже зневажливо по відношенню до мене. Я навіть розгубилася, адже нічого поганого їй не робила. Вона була незадоволена, що ми загальну квартиру купили. Дозволяла собі повчати батька. Потім вона різко запалала любов’ю, постійно дзвонила і писала після від’їзду. Я відчувала, що це не просто так. Через місяць вона висловила бажання.

переїхати з сім’єю в наше місто, аргументуючи, що житло знімати дорогого, проситься перший час пожити у нас. Сергій радий тільки, він не бачить підтексту її вчинків. Я впевнена, що вона просто хоче зробити так, щоб квартира залишилася їм, а не мені, якщо раптом з Сергієм щось трапиться, не дай бог. Перший час-це тільки відмовка, вона хоче назавжди оселиться тут. У неї виключно корисливі мотиви. До того ж, я не хочу жити під одним дахом з тим, хто мене навіть не поважає. Я намагалася поговорити з Сергієм, але він мені не вірить, каже, що придумую всяке. Як запобігти її переїзд? Як до нього донести суть того, що відбувається?

Advertisements