Здавалося, я найщасливіша людина на світі, але через 20 хвилин підійшов ліkар і повідомив мені те, що змінило все моє життяенило всю мою жизнь.

Зі своєю майбутньою дружиною я познайомився на другому курсі університету. Марго відразу привернула мою увагу своїм умінням піднести себе і свою красу без зайвої косметики і відвертого одягу. Вона відрізнялася від всіх також своєю скромністю і простотою, такими рідкісним якістями в наш час. Скоро ми почали зустрічатися, а в наступний же день після випускного ми з’їхалися. Кожен день був істотним доказом того, що я зробила правильний вибір, вибравши саме Риту. Вона була з тих людей, поруч з якими навіть під час а арії буде спокійно. Коли ми вдома були разом, мені не хотілося нікуди і ні до кого. Я навіть в телефоні намагався не сидіти. Мені здавалося, що у мене обмежена кількість часу, щоб насолоджуватися Марго. На жаль, мені не здавалося.

Скоро Маргарита зробила мене в двійні щасливим, показавши тест вагітності з двома смужками. Скоро ми зіграли скромне весілля і почали готуватися до появи на світ нашого дива. Ми купували все, що бачили на поличках дитячих магазинів, і тому незабаром майбутня кімната нашого янголятка перетворилася в маленький дитячий світ. Все було ідеально, вагітність протікала як за підручником. Коли у дружини відійшли води, я відразу ж захопив готову сумочку з потрібними їй в полоrовому будинkу речами, посадив її в машину і відвіз полоrовий будиноk, де вона вже числилася. Під дверима цього полоrового будинkу я просидів приблизно годину. Раптом я помітив, що мед сестри заметушилися, але я себе заспокоював, адже в полог овому будинkу лежала не моя дружина одна. Потім до мене вийшов ліkар і сказав, що потрібен терміновий кесарів розтин. Я тоді вже почав готуватися до чогось поганого. Щось погане сталося через 20 хвилин.

Advertisements

ліkар зняв з себе маску і сказав, що дружини не стало на полоrовому столі, але дитину, на щастя, врятувати вдалося. Я пишу це, сидячи поруч з 2-річною донькою, яка мирно спить у своєму ліжечку, яке ми з Марко вибирали годину, в кімнаті, яку ми облаштовували разом. Не знаю, чи зможу я змиритися з такою втратою, але я точно знаю: моя Марго була б ідеальною матусею, а зараз вона дивиться на нас і оберігає нас зверху.

Advertisements