Я думав, що тещі цікаво лише те, скільки я заробляю. Але все змінилося в той день коли я захво рів.

Я завжди чув від своїх знайомих, що відносини між зятем і тещею не можуть бути хорошими. Ось чому я завжди думав, що моя теща буде такою ж, як і всі інші. Коли я вперше зустрів Юлію Петрівну, вона мені не сподобалася. Вона виглядала дуже добре і була доглянутою. По її обличчю було видно, що вона сувора жінка. Так ще і почала задавати мені питання про мою сім’ю, мою освіту, мою роботу. Я зрозумів, що їй не подобається, що я сирота і не маю родини. Але потім, коли вона почула про мою зарnлатню, була явно рада цьому.

І, так, у мене була досить добре оплачувана робота. Я був інженером за освітою, працював програмістом у великій компанії. Ми з Алей незабаром одружилися. Моя теща вела себе на весіллі дуже скромно. Вона побажала нам щастя і дала грошей в якості весільного подарунка. Потім почалася нашє подружнє життя. Ми куnили нову квартиру. Оскільки мені добре nлатили, я нічого не шко дував для своєї жіни. Ми nодорожували, ходили в кафе, почували себе дуже щасливими.

Advertisements

Потім я захво рів. Я не міг працювати через хво робу, тому у мене стало менше клієнтів і зменшилася моя зарnлата. Дружина пішла в будинок своєї матері. Вона сказала, що не хоче заразиться від мене. Я залишився зовсім один. Я навіть не міг заварити собі чай. На наступний день до мене прийшла теща. Вона купила мені найкращі ліки та їжу, щоб я змог швид ко одужати. Вона ставилася до мене, як мати і цілий тиждень піклувалася про мене. Віна вибачилася переді мною замість дочки, сказавши, що вона ще дитина і не розуміє, що робить. Я зрозумів, що моя теща дуже хороша людина. Тепер ми близькі друзі. І навіть якщо я вирішу роз лучитися з її дочкою, я все одно буду підтримувати зв’язок з тещею.

Advertisements