Серед усіх моїх родичів сестра була єдиною, яка стала за мене у важку для мене хви лину.

Сестра завжди буде поруч у важкі хвилини, на неї завжди можна покластися. Немає ріднішого нікого, ніж сестра. Навіть якщо вона далеко, все одно підтримає та прийде тобі на доnомогу. Між сестрами існує духовний зв’язок, є невидимі нитки, що з’єднують сестер. У житті буває всяке, у дитинстві всі сваряться, миряться, буває конкуренція між сестрами, але дорослішаючи, вони розуміють, що це все дурниці. Ми знаємо, що рідних не обирають, родина та рідні – це твоя невід’ємна частина життя. Люби та дорожи тим, що ти маєш. Між сестрами закладений сильний зв’язок, вони відчувають одне одного навіть на відстані. Зв’язок між сестрами сильніший, ніж між іншими родичами.

Якщо вони nосварилися і не спілкуються, то через деякий час один з них, як би не скривджений, знайде привід і подзвонить, помириться. Важко тримати образу на сестру, любов сестри дорожча за всяку гординю. Навіть якщо у них з’являються подруги, вони все одно більше довіряють сестрам, діляться з ними враженнями. Незважаючи на все це, вони хоч і ростуть в одній сім’ї і отримують одне й те саме виховання, вони можуть бути зовсім різними людьми. Є кілька типів стосун ків між сестрами. Спробуємо розібратися у них. Сестра завжди прагне найкраще забрати собі, підкорити собі сестру і завжди намагається бути першою у всьому.

Advertisements

Коли між сестрами порозуміння, турбота одне про одного. Ти знаєш, що завжди є рідна людина, хто тебе зрозуміє і підтримає. Діти не можуть бути копією своїх батьків, оскільки кожна людина індивідуальна. У кожного свої інтереси, захоплення та риси характеру. Ніхто, крім сестри, тобі не скаже правду в обличчя, вона не стане тобі лестити і брехати. Ви завжди можете розраховувати на неї. Кохайте одне одного, бережіть одне одного. Щоб у житті не трапилося, доnомагайте близьким та рідним, не залишайте їх самих наодинці зі своїми nроблемами. Адже одне сказане добре слово, або ваше розуміння може стати вирішальним у житті коханої та рідної людини.

Advertisements