Чоловік купив дівчинці морозиво , але потім , міцно стиснувши її руку , раптом звернув на іншу доріжку .

Матір відправила свою маленьку п’ятирічну доньку зі старшим братом погуляти в парку . Вони трохи походили . Брат втомився стежити за нею і сів на лавку і уткнувся в телефон . Сестра почала говорити , що вона хоче пити . Брат говорив , що купить , але нічого не робив , а просто сидів .Дівчинка раптом зі сторони побачила у тіні людину і підійшла до нього . Цей чоловік сказав , що він купить їй води та морозиво . Наївна дівчинка повірила йому й пішла разом із ним . А брат навіть не помітив , у який бік пішла його сестра . Цей чоловік купив для дівчатка холодну воду та морозиво .

Спочатку вони йшли по напряму виходу з парку , але раптом чоловік , міцно стиснувши руку дівчинки , звернув на іншу доріжку . Дівчинка у сль0зах просила повернути її до брата . Але незнайомий чоловік сказав , що відвезе її додому . Мовляв , він живе по-сусідству і знає , де знаходиться її будинок . Вона , на жаль , повірила йому . Але потім їй стало ясно , що вони йдуть не в той бік та почала кричати .До них підійшов хлопець і запитав , чому дівчинка кричить . Він запитав у дівчинки , хто цей людина , а дівчинка відповіла , що вона його не знає . Він повинен був відвезти її додому , але веде в інший бік …

Advertisements

Хлопець все зрозумів . І накинувся на цього чоловіка . Вони довго билися , а дівчинка з переляку стояла і кричала . З кущів вискочив брат дівчинки і поспішив на допомога цьому хлопцю . Вони ременем зав’язали руки цього чоловіка і викликали поліцію . Брат дівчинки відразу зателефонував батькові і розповів про те, що сталося . Додав , що вони їдуть до поліцейської ділянки .Дівчинка там все розповіла та , як виявилося , вони затримали злочинця , який раніше викрадав маленьких дівчаток . Поліцейські , виявляється , давно його шукали , але не могли знайти . Після цього випадку батько дівчинки подякував хлопця і запропонував йому гроші , але той відмовився . Якщо б не цей хлопець трапилося б жах ливе . Добре , що все обійшлося .

Advertisements