Чоловік доnомагає мамі з ремонтом, а в нашому будинку він взагалі нічого не робить. Коли він пояснив причину , я почала сумніватися в своїх почуттях.

Ми з чоловіком вже багато років живемо в моїй квартирі. Але незважаючи на те, що він тут прописаний, він вважає, що живе у мене в гостях, і принципово нічого не хоче робити по дому. Він тільки говорить, що пора переклеїти шпалери, оновити стару проводку, і пропонує поміняти меблі, але ніяк в цьому не збирається брати участь. При цьому чоловік дає великі су ми грошей на ремонт квартири своєї матері, і часто їздить їй доnомагати. Спочатку у мене не було до нього претензій, адже він прийшов жити на чужу територію.

Але через вісім років спільного життя мене це почало дратувати. Тим більше, що у нього з батьками дивні взаємини. Вони виписали сина з квартири, але, як і раніше, беруть з нього гроші на комунальні витрати. Незважаючи на те, що чоловік прописаний у мене в квартирі, його позиція така: «Якщо ти через кілька років захочеш, то зможеш мене легко виписати, але я не зможу повернути тих грошей, які вклав у твою квартиру». Природно, що його батьки коли-небудь передадуть йому своє житло у сnадок, але це мене не хвилює.

Advertisements

За всі роки, які ми прожили разом, він не куnив в наш дім нічого дорожче чайника, а щодо того, щоб що-небудь полагодити в будинку, каже, що дуже втомився на роботі. Мені іноді легше викликати майстра, ніж просити його. Щодо планів на майбутнє каже, що ми можемо куnити спільне житло. Пропонує продати мою квартиру і взяти іnотеку. Я на це, зрозуміло, не згодна. Мене і ця квартира влаштовує, і починати якісь махінації з нерухомістю я не хочу. Ми плануємо завести дітей, але я не хочу ростити їх у тих умовах, коли я повин на буду всі побутові питання вирішувати самостійно. Не знаю, як правильно пояснити своєму чоловікові, що це і його дім теж?

Advertisements