Ганна не розуміла хто міг залишити немовля біля її дверей, але лише один погляд на дитину і. дівчина скрикнула від несподіванки.

Історія ця сталася майже 15 років тому, коли Ганна щойно розлучилася зі своїм чоловіком. У шлюбі вони були більше року, але до цього вони зустрічалися ще 2. За весь цей час Ганна, звичайно ж, сподівалася, що їх любов буде жити вічно, саме тому після розлу чення їй довелося дуже важко. Постійний поrаний настрій і сірість буття не давали Ганні оговтатися, тому, за порадою мами, вона на деякий час переїхала жити в рідне село, адже в рідних краях на душі завжди спокійніше.

Це спрацювало. Ганні стало набагато краще, і вона навіть почала частіше посміхатися.І ось в один день Ганна вирішила піти прогулятися по селу, подихати свіжим повітрям. Але, відкривши двері, вона виявила невеликий кошик зі згортком всередині, перед нею. Занесла вона важку корзину в будинок, відкрила, а там-дитина. Ганна, м’яко кажучи, була в шоці від цієї знахідки. Мати Ганни запропонувала знайти сім’ю дитині, але вони самі прекрасно знали, що в селі давно ніхто не наро джував.

Advertisements

Вирішили жінки залишити дитину у себе і чекати, поки мати за ним повернеться, але ніхто так і не з’явився. І тут, глянувши на дитину, Ганна задумалася, що дитина їй ця дана від Бога. В селі швидко розлетілися плітки, що це дитина Ганни від колишнього чоловіка, але під цей шумок Ганна підписала всі потрібні документи на опікунство дитини. Дівчинку назвали Аліною. Вона росла дуже розумною, красивою і доброю дівчинкою. Що найдивніше, Аліна реально була схожа на Ганну, як рідна дочка, так що ні в кого ніяких сумнівів не було, що Ганна і є рідна мати Аліни.

Advertisements