Мама переконала одружитися на баrатому, а він виявився нікчемою. Одного разу, коли мати потрапила в лі карню, я зрозуміла, що квартиру і машину чоловік любив більше, ніж мене і дітей.

Ніна зовсім не думала про шлюб. Вона жила в однокімнатній квартирі з матір’ю. Вони добре ладнали, розуміли один одного і обожнювали один одного. Однак мати переконувала її, що раз така прекрасна людина хоче з нею одружитися, то вона не повин на упускати цю можливість. Їй щойно виповнилося двадцять років. А наречений був-високий, спортивний, забезпечений чоловік, старший за Ніну більш ніж на 10 років. У нього був автомобіль і квартира. Мама вмовила її. Вони одружилися. Ніяких почуттів до чоловіка вона не відчувала. Але наро дився син, славний малий, і вона звикла до шлюбу і материнства. Здавалося, що майбутнє буде тільки прекрасним. Хоча вона з дитинства знала, що щастя не для неї, в її житті було мало радощів. Її батько помер, мати була бід на, а сама вона хво ріла часто.

Ніна, звичайно, мріяла про принца, але він був далекий від її ідеалу. Але саме дитина зробила її щасливою. Чоловік працював, часто бував у відрядженнях, і вона була єдиною господинею цієї затишної, розкішно і дороrо обробленої квартири. У ній були посудомийна машина, сушарка, пароварка, кавоварка і все інше. Спочатку вона була в жаху від всієї цієї техніки, тому що у них з мамою її практично не було. Але поступово вона освоїлася, і ведення домашнього господарства стало для неї звичайною справою. Мама потрапила в лі карню, і лі кар сказав Ніні, що потрібні гроші, і чималі, так як їй терміново потрібна пересадка.

Advertisements

Вона попросила грошей у свого чоловіка. На що він відповів, що збирається вкласти гроші в справу і вже договір на півдорозі. — Значить, ми nродамо нашу з мамою квартиру, але де вона буде жити після цього? Чоловік кинув на неї здивований погляд. — Ну, які в тебе думки? — Зрештою, у нас двокімнатна квартира. Може, вона переїде до нас? — Це малоймовірно. Не думаю, що це вихід. У Наташі склалося враження, що квартиру і машину він любив більше, ніж її і її дітей. Що ж їй тепер робити? Вона нічого не отримає, якщо роз лучиться з чоловіком, а вона вже всерйоз задумалася про роз лучення після його заяв. У них немає коштів, тому що квартира була куплена до їхнього шлюбу. Але з таким чоловіком вона не хотіла залишатися більше під одним дахом. Що ж їй робити?

Advertisements