Моя подруга скоро буде народ жувати, але вона вирішила прогнати свого ідеального чоловіка. Я спочатку не розуміла чому, адже він реально був дуже хорошим, але потім подруга повідомила про таємницю чоловіка.

Моя подруга Іра зараз ваrітна другою дитиною. Її часто відвідують якісь маревні ідеї, я все смахую на гормони, через них вона така сама не своя. Але її остання ідея мене сильно засмутила. Іра вирішила позбутися свого просто ідеального чоловіка. Її чоловік так чекав появи першої дитини, яка наро дилася дівчинкою. Так її чоловік просто на руках носив дівчинку, весь час їй приділяв. І казки для доньки складав, на всі атракціони її зводив, всі кращі місця міста їй показав, всі іграшки кращі в магазині скуnив.

Він відразу після роботи біг додому, тому що його чекала маленька донька. Зараз дівчинці вже 5 років, але він все також багато уваги приділяє дитині. І ось Іра ваrітна другою. Чоловік довго умовляв її на другу ваrітність, нарешті вона погодилася. Всі навколо впевнені, що і з другою дитиною її чоловік буде таким же ввічливим і уважним батьком. Та й чоловік він дуже хороший, на всі свята влаштовує Ірі сюрпризи, дарує дороrі подарунки, постійно намагається її приємно здивувати. Ірі пощастило з такою людиною за життя. Зараз таких гарних чоловіків і батьків в одному обличчі рідко можна зустріти. Тільки от Іра вирішила прогнати свого ідеального чоловіка.

Advertisements

-У нього є ще одна дитина… -Як це дитина, від куди?! -Виявляється, його першій дитині вже 15 років. Коли він був студентом, то якось на Новий рік з одним дівчиськом залишився. Вона йому повідомила, що ваrітна, але він не повірив. Наро дився хлопчик, зробили експертизу, виявився його сином. Чоловік йому щомісяця перераховує алі менти, але не спілкується. А у тієї дівчини вже давно свій чоловік, і сина його усиновив. -Так а в чому nроблема? Ну сталася помилка молодості, він же тобі зараз не зрад жує. Заспокойся, все одно він одну тебе любить, ти зараз на емоціях помилки не роби.

Advertisements