Коли я виграла квартиру, здавалося, всі наші проблеми вирішились. Але найімовірніше це стало початком нових проблем.

Я зараз стою перед складним вибором. Я нещодавно виграла квартиру, що дуже здорово, але зараз не знаю, як вчинити з нею. У мене два варіанти: я можу впустити у квартиру батьків, або сама з родиною переїхати туди. Може здатися, що вибір є очевидним, але мені дуже складно його прийняти. Батьки у мене літні, я хочу, щоб вони провели решту свого життя в добрих умовах. А з іншого боку, мені шкода своїх дітей, адже школа від нашої квартири дуже далеко перебуває, їм доводиться щодня витрачати стільки часу та сил, щоб туди дістатися. Така сама ситуація щодо нашого з чоловіком роботи. Звичайно, батьки стверджують, що краще нам переїхати туди. А чоловік каже, що ми зможемо потерпіти ще кілька років, квартира і так залишиться нам. Через цю ситуацію

я постійно напружена, думаю, який вибір краще прийняти. Жаль, що друзі або знайомі не можуть мені допомогти з порадою, адже вони ніколи не вигравали квартиру. Вони навіть не беруть участь у таких конкурсах. Чоловік та батьки мають конкретну точку зору, що добре. Але я не хочу засмучувати батьків, та й у поганих умовах їх залишити не можу. Є один варіант, над яким я вже довго думаю: я можу впустити в нову квартиру моїх батьків, зробити в їхній квартирі невеликий ремонт, щоб вони змогли повернутись туди, і самим переїхати в нову квартиру.

Advertisements

Це рішення найвигідніше серед інших варіантів, адже коли квартира батьків вже у спадок перейде мені, там вже буде ремонт, ми зможемо її продати, або відразу впустити квартирантів. Так, ремонт обов’язково треба робити. Я бачила, як прожили свої останні дні батьки чоловіка і тому не хочу, щоб таке і з моїми батьками сталося. Загалом, мені треба вже ухвалити рішення. Я не знаю, наскільки вигідним воно буде для всіх, але я намагатимусь не помилитися, адже це дійсно важко пережити і мені, і батькам, і моїй сім’ї.

Advertisements