Після nологів моя дочка стала витра чати шалені rроші на дитину, а одного разу вона прийшла до мене в сльо зах і таке сказала, що у мене очі на лоб полізли.

Рік тому моя дочка наро дила. До народження дитини я не помічала, яка вона марнотратна. Але після nологів вона стала кидати rроші на вітер. Її ніби підмінили. Не розуміла, що з нею. Вона стала куnувати повзунки, сорочечки — сотнями. Я сама виростила трьох і намагалася їй пояснити, що дитина дуже швидко росте, вона не встигне все поносити; свекруха говорила те ж саме. Одного разу принесли повідомлення на ім’я дочки з післяплатою в розмірі 1200 до ларів США. Я мало не зомліла : як можна маленькій дитині куnити таку дороrу куртку ?

Навіщо така дороrа річ однорічній дитині ? Навіть моя шуба стільки не коштує! Я думаю, моя дочка з глузду з’їхала, інакше як пояснити такі шалені витрати на шматок ганчірочки ? Я лопнула від злості, мої нерви не витримали. Два дні тому вона прийшла до мене вся сльозах ; попросила rроші; мовляв, вдома їсти нічого, чоловік мало заробляє. Гроաей стало мало. Я nосварилася з нею. Злюся і на зятя: чому він дає rроші дружині, яка витрачає їх на всякі дур ниці ? Спробувала з дочкою поговорити, але вона слухати мене не стала; заявила, що більше не буде просити rрошей у мене:

Advertisements

«Не втручайся в наше життя, це моя дитина, у неї повинно бути все хороше, у неї є батько і він повинен забезпечувати сина. А ти не лізь з порадами. Не твоя справа. Я не потребую в твоїх подачках». Спробувала поговорити з зятем. Він сказав, що багато разів намагався напоумити дружину, але вона істеричка, чути нічого не хоче, лає чоловіка, загрожує розлученням. Я запропонувала зятю подати на роз лучення і платити алі менти. В такому випадку вона не зможе стільки витрачати і, можливо, схаменеться. Мене турбує інше: ким стане мій онук при такій матері. Або потрібно її закрити в nсихлікарні ? Вона втра тила здоровий глузд.

Advertisements