Коли Марина подала на розлу чення, Тарас показав документи, мовляв, у нього мало грошей для аліментів. Але незабаром він з’явився у житті дітей зі своєю дорогою машиною. Марина вирішила помститися йому.

Коли Марина подала на розлу чення, Тарас показав документи, мовляв, у нього мало грошей для аліментів. Але незабаром він з’явився у житті дітей зі своєю дорогою машиною. Марина вирішила помсти тися йому. Марина з Тарасом одружилися відразу після інституту. Жити стали у квартирі, успадкованій Мариною від дідуся. Через три роки у них народилася донька Каріна. Тарас був трохи засмучений тим, що дружина не наро дила йому сина, але допомагав з дитиною в міру сил і можливостей. Дівчинка клопоту великого не завдавала: трохи поnлаче, добре їсть, багато спить. Хворіла мало, а якщо таке траплялося, то недовго. Другою у них також народилася дочка, Ірина.

Ось тут Тарас став показувати своє невдоволення. Вже в полоrовому будинку зви нуватив дружину, що та не змогла наро дити сина. А вдома взагалі відмовився допомагати дружині з дитиною. Ірина, на відміну від старшої сестри, мало спала і багато nлакала. Благо мама вже вийшла на пенсію, і почала допомагати дочці з онукою. Через два роки Марина спіймала чоловіка на зраді і подала на розлучення. На суд Тарас заявив із довідкою, що отримує п’ятнадцять тисяч, відповідно й аліменти на дітей були мізерними. Проте Марина з дітьми має квартиру, має роботу, має бабусю. Жили економно, але не біду вали. Тарас же два роки позначав своє існування лише телефонними привітаннями у свята. Через два роки тато став щільно цікавитись дочками.

Advertisements

Забирав їх на вихідні та розважав весь день. Невдовзі Марина стала помічати, що у дівчаток почало змінюватися ставлення до неї: перемовляються, вередують, не слухаються маму з бабусею. Розговоривши дочок, Марина зрозуміла, що Тарас налаштовує їх проти неї. Вихваляється своєю машиною та відпочинком біля океану. «У вас теж могло це все бути, але мама не хоче», — казав дочкам батько. — Ну , так забери дітей собі, — сказала Марина Тарасу. — А я платитиму аліменти. Таке вирішення питання не влаштовувало Тараса, який продовжував свою підривну діяльність. Марина вирішила закрити це питання раз і назавжди. Через місяць відбувся новий суд, на якому було порушено питання: «Як може людина, яка отримує 15 тисяч, дозволити собі купити дорогу машину і їздити за кордон?» У результаті сума аліментів було збільшено триразово. Після чого скривджений Тарас зник «з обрію» назавжди.

Advertisements