Одного разу після розлу чення, їду на машині, як раптом отримала повідомлення від чоловіка: Терміново повертайся додому, треба поговорити. Цей день став фатальним для нас

Буквально рік назад наші з чоловіком відносини почали тріщати по швах. Ми вже тоді були байдужі друг до одного. Зрозумівши, що нам окремо буде легше і краще, ми вирішили розлу читися. Перед тим, як подати на розлучення офіційно, нам потрібно було вирішити кілька питань, ось цей процес і затягнувся так надовго… Одного разу їду я в машині, пам’ятаю, я тоді вже збиралася переїхати до подруги, щоб не бачитися з чоловіком до розлу чення.

Тут мені приходить повідомлення від чоловіка: «Терміново повертайся додому, треба поговорити.». Я почала хвилюватися навіть, попросила таксиста розвернутися, і ми поїхали назад. Зайшовши в будинок, я не повірила очам: скрізь були свічки, пелюстки троянд, аромапалички і багато інших принади. Пелюстки на підлозі вели в нашу спальню, а там чекав мене чоловік компанії келихів вина і моїх улюблених цукерок.

Advertisements

Після тієї ночі ми навіть передумали розлу чатися, бо зрозуміли, що ми просто потонули в рутині і в своїх справах, і перестали звертати увагу один на одного, приділяти один одному час… Пізніше виявилося, що і чоловік отримав повідомлення від мене в той день з проханням повернутися додому. Виявилося, мій син з невісткою вирішили взяти наші заплутані відносини в свої руки. Ось, як важливо приділяти в життя хоча б пару годин в день тим, кого любите, адже по суті саме ці години є паливом для наших відносин.

Advertisements