Кожен день Віра приклоня голову вислуховувала всі докори чоловіка. Але в один прекрасний день вона прийняла серйозне рішення.

Коли Віра познайомилася з майбутнім чоловіком, вона літала на крилах любові. Перебуваючи в своєму постійному стані ейфорії, дівчина просто не помічала егоїстичних витівок чоловіка. Він наказував їй що готувати, прибирати і як за ним доглядати. Віра, на його думку, завжди все робила не так, як треба, бо він і називав її тупий. Так, у неї була вища освіта, но інститут закінчила з великим везінням, а не завдяки своєму розуму. Всередині у Віри з кожним днем все більше і більше розгорался вулкан злості і роздратування. Жінка привчила себе не звертати уваги на зауваження чоловіка.

Їй простіше було зробити те, що він просить, ніж вислуховувати його часові нотації. Але в один день вона просто не витримала. Увечері, коли Василь зайшов на кухню в брудному взутті, дружина відразу ж напала на нього. -Відтепер, якщо тобі щось знадобиться, ти говори заздалегідь, а не перед виходом на роботу. Далі. Якщо ти хочеш їсти, ти їж те, що приготовлено. Окремо для тебе більше готуватися нічого не буде. Ти зрозумів? Я більше твої закидони терпіти не збираюся. Або ти змінюєшся, або проваливаешь.

Advertisements

Жінка швидким кроком вийшла з квартири. Вона чула, як слідом Василь щось вигукував. Їй було все одно. Вперше за багато років Віра відчувала відчуття свободи та легкості. Вона прогулялася по місту кілька годин і повернулася додому. З порога її зустрів чоловік. – Так, я постараюся, добре? – пообіцяв чоловік. Через годину чоловік крикнув: — Віро, я тут приготував кабачки з фаршем. Будеш?

Advertisements