Коли Олена готувалася наро дити вже другого, Свєта ніяк не могла заваrітніти. Але доля сама все вирішила за них.

Олена — спритна дівчина, була в компанії заводила, Ксюша — весела регіт, а ось Світлана — мовчазна тихоня. Вона була гальмом їхніх невгамовних витівок, але чудово вчилася, і допомагала подругам з уроками. Завдяки їй дівчата склали всі іспити. На вигляд Світлана здавалася слабкою, але насправді вона мала твердий характер. Подруги були шоковані, коли вона дала відсіч нахабі та хулігану Денису, який у страху тримав весь район. Після цього випадку дівчинки стали поважати Світлану ще більше, а хуліган, як не дивно — закохався в неї. Ось тоді Олена почала заздрити Світлані, тому що Денис подобався їй самій, а він тепер цікавився лише Світлою. Після того, як Світлана захистила диплом, вони з Денисом одружилися. Олену розпирало від заздрощів, вона не хотіла відставати від подруги, і тому теж вийшла заміж. Світлана з Ксюшою дуже дивувалися її вибору, і де вона тільки познайомилася з ним.

Але, як виявилося згодом, її вистачило тільки на те, щоб наро дити дитину, віддати її матері, та благополучно розійтися з чоловіком. А ось Світлана із Денисом, на жаль, не могли стати батьками. Ось уже третій рік вони з чоловіком ходили лікарями, але на жаль. Минув рік, мами Олени не стало. Довелося забрати дівчинку до себе. Настя була точною копією своєї матері, але Олена була байдужа до дівчинки. І ось Олена знову виходить заміж. Незабаром вона має наро дити другу дитину. Але під час пологів сталося непоправне. Дитину вдалося врятувати, а Олену ні. Настінку одразу забрав рідний батько, який дуже любив дівчинку.

Advertisements

А другий чоловік Олени, як виявилося, був не рідним батьком малечі, і він відмовився виховувати чужого сина. І тоді Світлана з чоловіком без довгого роздуму вирішили усиновити малюка. Денис одразу полюбив малюка, і вони з дружиною назвали його Віктором. І ось одного разу, одного зимового ранку, коли подружжя тільки прокинулося, Світлану сильно занудило. Чоловік відвіз дружину до лікарні. Світлана виявилася на третьому місяці вагітності. Чоловік був у нестямі від радості. За шість місяців Світлана народила доньку. Господь їх таки нагородив.

Advertisements