Коли сестра виходила заміж за цього ніщеброда, я була впевнена, що вони довго не протягнуть. Але тепер я трохи від заздрості не лопну побачивши їх щастя.

Коли ми з сестрою були маленькими, ми прикидалися нареченими, натягували тюль на голову і уявляли, що до нас приходять примарні принци і ми виходимо за них заміж. Минуло багато років. Коли я вийшла заміж, моя сестра вчилася в коледжі. Церемонія була шикарною! Наречений був далеко не бідний: у нього була компанія, квартира і машина. Коли я спробувала познайомити сестру з підлеглим мого чоловіка, вона розсміялася і сказала: звичайно, тобі король, а мені принц — ізгой! Моїй сестрі він не подобався.

Мій чоловік обсипає мене квітами, подарунками і золотими прикрасами, але при цьому більшу частину часу проводить на роботі. Я народила дочку, сиджу вдома, нудьга не дає мені спокою. Ми з сестрою мало спілкуємося. Вона сказала, що я стала зарозумілою і гордою своїм станом. Я вирішила, що вона заздрить мені. Коли моя сестра запросила нас на свій весільний прийом, ми знову почали спілкуватися. Молодята розписалися і відвезли нас на галявину біля озера. У нареченої було скромне біле плаття і маргаритки в руці. Вона була у нестямі від радості. Наречений привабливий і молодий. Як виявилося, всі страви на столі приготував він і його колеги з кафе-ресторану. Так, все було чудово, але простота мене вразила. Ну, все, невдача, моя сестра не затримається довго в такій убогості, міркувала я. але вони були такі щасливі.

Advertisements

Їх поняття блаженства-любов в курені. Я почала їм заздрити. Я дбаю про дочку і роблю роботу по дому, і що? Коли я благаю чоловіка приділяти нам уваги, він відповідає квітами, каже, що час завжди в дефіциті. Навіть у відпустку я двічі їздила одна на море з дитиною. Троянди мені вже набридли, а чоловік моєї сестри збирає польові квіти, що їй приносить задоволення. Моя сестра в сто разів щасливіша за мене. Як таке можливо?

Advertisements