Теща покликала нас пожити у неї. Тільки от ремонт треба було доробити, вона запевняла мене, що квартира з будь-якого дістанеться доньці

Моя теща мене обдурила, після всього цього, вона налаштувала мою дружину nроти мене, а зараз вона готується подати на роз лучення. Я чесно, нічого такого не зробив, тільки ось тещу послухав, ось тобі і результат. Ми познайомилися зі своєю дружиною в компанії друзів, сподобалися один одному, почали зустрічатися. Як тільки минув рік нашого спілкування, то ми вирішили одружитися: теща навіть сказала мені, що ми можемо жити в її квартирі, щоб не nлатити за житло.

Я думав, що ми трохи поживемо, потім накопичимо на свою квартиру, але теща запевнила мене, що квартира все одно дістанеться її дочці тому ми можемо там жити. Теща тільки сказала, що потрібно квартиру в порядок привести, зробити невеликий ремонт, облаштувати. Ми звичайно ж погодилися, як тільки я побачив стан квартири, то просто здивувався, тепер я зрозумів чому теща дозволила жити там. Кожен день я щось робив по дому, і вже через деякий час будинок вже був відремонтований. Як тільки наро дився наш син, грошей стало не вистачати на ремонт, але я намагався все ж робити щось по дому.

Advertisements

В цілому ми прожили в цій квартирі 3 роки, потім теща, побачивши, що квартира вже готова, сказала, що син її пови нен переїхати в цю квартиру. Я сказав, що ми стільки витратилися на ремонт, вона не може просто так взяти і вигнати нас з дому. Теща сказала, що якщо я хочу, то можу забезпечити її сина грошима і жити в цій квартирі, я просто не можу зрозуміти, як можна бути настільки на хабною. Зараз я вже на межі роз лучення, а все через тещу і її підступний план: не можу довести дружині, що я одружився на ній по любові.

Advertisements