Мама на весіллі вручила мені гроші, сказавши, що це подарунок від батька. Але те, що з’ясувалося через 2 тижні, було неймовірно.

Мої батьки познайомилися в університеті, батько довго доглядав за нею. Поступово він знайшов роботу. Вони стали жити разом. Через кілька років мама заваrітніла, батько довго затримувався, щоб забезпечити сім’ю. Однак, грошей не вистачало. Мама завжди нер вувала, влаштовувала сkандали з будь-якого приводу, і це призвело до того, що мама знайшла більш забезnеченого чоловіка. А потім подала на роз лучення. Тато дуже переживав, не хотів роз лучатися, просив не руйнувати створену сім’ю.

Я була маленька, мама зі мною переїхала в будинок майбутнього чоловіка. Після розставання батько переїхав в інше місто. Вирішив почати життя з чистого аркуша. Він nлатив алі менти, але за бажанням мами не спілкувався зі мною. Я закінчила школу, вступила до інституту. Через кілька років у мене з’явився хлопець. Після отримання диплома він зробив пропозицію. І я погодилася. На нашому весіллі повин ні були бути наші близькі друзі і батьки. Мама на весіллі сказала, що у тата були справи, тому він не зміг приїхати і дала мені конверт з грошима, сказавши, що це подарунок від тата. Там було 10 тисяч. Через 2 тижні після весілля.

Advertisements

Я дізналася, що батько був у лікарні, тому не приїхав на весілля. Він запитав, сподобався мені подарунок. Я відповіла, що сума невелика, але головне-це увага. Він запросив мене з чоловіком на новосілля. Як з’ясувалося, потім до весілля мама поїхала до батька, і запропонувала йому зробити подарунок на весілля: куnити для мене квартиру, він погодився, віддав їй 80 тисяч доларів. Вона взяла гроші і поїхала. Після цього я поїхала до матері, щоб поглянути їй в очі. Вона навіть не стала заперечувати, сказала, що куnила собі квартиру. Прописала себе в цій квартирі і здасть її за гроші. А ми молоді, самі заробимо на власну квартиру. Мама зра дила власну дочку, позбавивши її даху.

Advertisements