Коли ми тільки одружилися, свекри вмовляли наро дити їм внучат. Тільки зараз я зрозуміла, навіщо вони нам кожен день мізки свердлили.

Багато пар вважають за краще не заводити дітей відразу ж після весілля, і я вважаю, це абсолютно нормально. Очікувати появи первістка через 9 місяців після весілля – доля людей, що живуть за старими порядками. Зараз молоді люди навіть одружуватися не поспішають, що вже там про таку відповідальність говорити, як діти. У цієї nалиці є й інший кінець: коли людина впевнена, що нам ще рано заводити дітей, хоч ми вже і в шлюбі 8 років, це вже як мінімум неадекватно.

Таке сталося в моїй родині. Ми з чоловіком одружилися, коли нам обом було 21. Ще тоді свекри нас вмовляли наро дити їм внучат, але, коли зовиця наро дила свого первістка, свекри відстали від нас зі своїми вимогами. Відсутність дітей не заважала нам жити в повній любові і розумінні, тільки ось пройшло вже багато років, а бажання завести дітей у чоловіка все немає. Я вже сама хочу собі карапуза завести-біолоrічний годинник-то цокає, а чоловік каже, мовляв, ще встигнемо. Ага, встигнемо ми!

Advertisements

Мені скоро 30! Після тридцятки народ жувати вже ідея не сама блискуча. Ось тепер я розумію свекрів, які нам кожен день мізки свердлили. Може причина небажання чоловіка завести дітей в іншому? Я вже починаю підозрювати, що я йому вже нецікава, і боюся, що наш шлюб на цьому ґрунті розвалиться.

Advertisements