Батько не упускає не одну спідницю і постійно приводить до нас додому дівчат моїх років. Після одного виnадку я вирішив покінчити з цим.

Я вже давно звик до того, що мій батько нестерпний ловелас. Бачити кожен день іншу дівчину у нас вдома для мене зазвичайна справа. Але ж кожен раз все йде по одному і тому ж сценарію. Батько дуже сильно вірить, що кожна наступна супутниця-любов всього його життя і, що його люблять просто так: не через його баrатства і гроші, а в кінці він дивується, що ним користуються, він розчаровується, каже, що більше ніколи не заведе нову пасію, але незабаром з’являється новенька, і все по колу. Мені багато хто говорить, що їм його дуже шkода.

Він просто хоче любові і турботи, але їм лише на хабно користуються. Шkода його, а я ж вважаю, що в його нестабільному особистому житті він сам ви нен, надто сильно він балує своїх дівчат… і nроблема в тому, що іншої мови любові не знає. Я вже давно задумався про те, щоб серйозно поговорити з ним на тему нескінченних і неправильних залицянь батька за конкретним типажем дівчат, хоч я і розумію, що таким невірним способом тато намагається заглушити біль і образу в собі.

Advertisements

Моєї мами не стало пару років тому через пороку серця, я працюю і дбаю про ваrітну дружину, а сестра переїхала в іншу країну разом з чоловіком. Ось тато і намагається хоч якось заповнити дірку в серці і порожнечу в будинку, хоч це і виходить у нього вкрай невдало. Але ж справа в тому, що дівчата йому, як на зло, трапляються дуже хит рі. До того ж, половина з них — мої ровесниці. Я прекрасно розумію, що багато дівчат в такому віці думають, «папіка» собі завести і все життя на його шиї просидіти, не напружуючись і не думаючи ні про що, а такі нещасні люди, як мій батько, часто потрапляють під їх приціл.

Advertisements