Подруга мого молодого чоловіка заздрить мені і твердить, що мені в ньому подобається тільки одне — його двокімнатна квартира. Я вирішила поставити її на своє місце.

Мене звати Оксана, і скоро мені стукне тридцять років. Незважаючи на вищу освіту, постійне прагнення до хорошого життя і улюблене хобі, я ще не зуміла придбати свою власну нерухомість. За це і подруга мого Максима всіляко переконує наших спільних друзів, що я меркантильна і планую вийти за нього, тільки через його квартиру в центрі міста. Цю жінку звуть Олександра, і я припускаю, що вона говорить такі речі через заздрість. Каже про мене гидоти, але у неї ж теж поки немає ніякої власності. Живе разом з мамою і бабусею, і тільки недавно стала збирати rроші на перший внесок іnотеки.

Ко ханого чоловіка теж немає, і, природно, їй залишається тільки заздрити нашому щастю. Максим мене любить і ніколи не дасть в образу. Заради Мене він почав робити сучасний ремонт в квартирі, і поміняв всі старі меблі і техніку. Я в усьому його підтримую, і ми приймаємо всі наші рішення разом. Напевно, Саша завжди мріяла про такі стосунkи, і тому поширює чутки про мої корисливі плани. Нещодавно я їй все-таки пояснила, що, так як Максиму квартира дісталася у спадок до нашого знайомства, я не маю ніякого права на неї.

Advertisements

Може так, вона нарешті вгамується і дасть нам жити без розбирання. Навесні ми плануємо одружитися. Я доnомагаю Максиму створити затишок в квартирі і завжди підтримую чистоту. За собою я теж добре доглядаю, щоб йому завжди було приємно приходити додому. Займаюся спортом, читаю пізнавальні книги і всебічно розвиваюся, щоб бути цікавою майбутньому чоловікові. Я думаю, що Саші теж було б брати з мене приклад, і урізноманітнити своє життя і думати в першу чергу про себе, а не пліткувати за щасливими парами. Максим знає Сашу давно. Він, природно, не приймає всерйоз її слова. Напевно, якщо вона стане і далі говорити про мою корисливість, ми і зовсім не будемо підтримувати з нею зв’язок і позбудемося її заздрісних поглядів.

Advertisements