До цього, Віка прощала зради чоловіка три рази. В той день, вернувшись додому, вона застала чоловіка з іншою жінкою. Її не здивувало це, але коли побачила kоханку, була вражена.

Вікторія прощала зра ди чоловіка рази три. Сама не знає чому. Не хотіла руйнувати сім’ю і просто кохала. Але будь-якому терпінню є межа. В той день вона поверталася додому з важкими пакетами, збиралася приготувати Леоніду смачну вечерю. Донька була у бабусі на дачі. Повернувшись додому, Віка застала чоловіка в одному ліжkу з сусідкою. Після цього вона вирішила, що це кінець. Вона відразу ж подала на розлу чення і чоловіка виrнала. Їх доньці, Олі, було десять років. Вони не стали говорити доньці через що вони розійшлися. Віка не хотіла, щоб дочка знала про те, що її батько рідкісний зра дник і ба бій. Вони придумали казку про те, що просто не зійшлися характерами.

Оля любила і маму, і тата, розлу чення пере живала важко, вмовляла батьків помиритися. З батьком вона бачилася кілька разів на місяць. Під час цих зустрічей Леонід приховував від доньки безліч своїх романів. У нього жінки змінювалися дуже часто. Тому дочка була впевнена, що її батько святий. Так минуло два роки. У Вікторії на роботі з’явився новий співробітник. Тимофій був розлу чений. Він відразу став доглядати за Вікою. Спочатку вони зустрілися на нейтральній території, а потім Віка його стала і додому запрошувати до себе, коли донька була не вдома.

Advertisements

Якось Віка повернулася зі школи раніше звичайного і застала вдома незнайомого чоловіка. Вікторія намагалася все пояснити, але дочка закотила сkандал: -Ти заради цього розлу чилася з батьком, так?! Щоб мужиків додому водити?! -Оля, перестань. Зрештою, Віка не витримала і сказала дочці, що вони розійшлися через зра ди Леоніда. -Ти все брешеш! Я не хочу з тобою жити, хочу з татом! Дівчинка втекла з дому до батька. Тільки батько був не дуже їй радий. Коли вона прийшла до нього додому, він був не один. Вдома в одному халатику дівчинка бігала всього на п’ять років старше Олі. Після цього вона виба чилася перед матір’ю.

Advertisements