Забрав дочку після школи, а вона запитала, чому я за нею іншого дядька відправив. Мене відразу ж кинуло в тремтіння і я попросив подробиць.

Моя дочка ходить в 4-ий клас. Її школа знаходиться в 8 кілометрах від нашого будинку, так що пішки вона додому не йде, завжди їдемо ми за нею. Одного разу я довго чекав її в машині перед школою. Після дзвінка пройшло 20 хви лин, а її все не було. Школа у нас хороша. Є турнікет, відеоспостереження, охоронці стоять. Я не хвилю вався, а скоріше думав, що вона десь з подружками базікає. Заходжу я в школу, а моя перелякана за турнікетом стоїть.

Побачивши мене, вона побіrла до мене, ми сіли в машину і поїхали далі. По дорозі дивлюся, на доньці немає обличчя, вирішив зупинитися у її улюбленого кафе і дізнатися, що ж так її засмутило, але вона почала раніше: — Тату, чому ти іншого дядька за мною відправив? Я його не впізнала, ніколи його раніше не бачила, ось і не пішла з ним. Я різко зупинив машину, повернувся до неї і попросив розповісти детальніше.

Advertisements

Виявилося, якийсь козел схопив мою дитину за руку, сказав, що він друг і потягнув у бік своєї машини. Благо, моя змогла вирватися з його рук і повернутися за турнікет. Знаєте, що мене вивело з себе ще більше? Охоронці все це бачили, але, за їхніми словами, вони подумали, що це просто дитина вередує. Всі камери відеоспостереження в школі були без жорсткого диска, тобто вони не записували, а директриса, почувши всі мої скарги, сказала, що дитина вигадує через брак уваги. Ми з донькою поїхали в nоліцію, написали заяву, але мені вже страաно за інших дітей. Бережіть своїх рідних і близьких.

Advertisements