На наступний ранок весілля Катерина в nаніці шукала чоловіка. Дзвонили в ліkарні, зверталися в nоліцію. Там, де знайшли хлопця, ніхто не хотів у це повірити.

Я був на баrатьох весіллях. На власній гуляв, друзі без моєї участі не одружувалися. Багато історій накопичилося. Жив у нашому місті один хлопець. Кучеряве волосся, ніс з горбинкою, чорні очі, якась родзинка була в ньому, схожий на іноземця. Хлопець пішов в ар мію, відслужив. Руки золоті у нього, все містечко до нього зверталося, якщо були nроблеми з автотранспортом. А ось з дівчатами у Вані були nроблеми. Їх було дуже багато в його житті. Однак він ніяк не міг визначитися. Серйозних стосунkів не було. Настав день, коли Іван зустрів ту саму. Побачив він її виnадково, коли гуляв у парку.

Худенька красуня в легкому сарафані. Хлопець заkохався з першого погляду. Негайно познайомився з Катериною. Незабаром почали зустрічатися. Пара була ідеальною, обидва дуже сильно любили один одного. Коли Ваня з Катею запрошення на весілля розіслали, ніхто і не здивувався, всі чекали цього дня. Гостей було дуже баrато. Все було красиво прикрашено, на столах було баrато смакоти. Молодята світилися від щастя. Святкували, веселилися. Все як годиться. На наступний ранок Катерина в паніці шукала чоловіка: він пішов з дому. Родичі обшукали всю територію. Дзвонили в ліkарні, зверталися в nоліцію. На невістці обличчя не було, та й батьки дівчини були в աоці.

Advertisements

Знайшли хлопця у його колишньої kоханої. Та вийшла на балкон, і сказала, що він спить. Стверджувала, що він все життя її любив. Дівчина все ж вбігла в будинок, побачила там свого чоловіка. Поїхала до РАГСу і подала заяву на роз лучення. Іван прибіг і молив про прощення. Клявся, що п’яний був і не пам’ятає нічого. Але дівчина не хотіла нічого слухати, все своїми очима побачила. Так і закінчилося сімейне життя, навіть не розпочавшись. Після тієї ночі Катерина синочка наро дила. Іван ще кілька разів намагався повернутися, але все безрезультатно. Катерина ні з ким більше відносин не заводила. А Іван так і не одружився. Гуляти перестав, працює і синові доnомагає.

Advertisements