Коли сестра силою потягла свого мужика до РАГСу, я говорила, що не треба так чинити. Ось що з цього вийшло.

Моя знайома недавно говорила, що не можна затягнути чоловіка силою в РАГС. Він повинен сам цього хотіти. Привела в приклад свою сестру. Справа в тому, що вона заваrітніла і порахувала, що тепер хлопець повинен одружитися з нею. Чи не народжувати ж їй поза шлюбом? Хлопець погодився, і вони пішли до РАГСу. Хоча по ньому було видно, що одружуватися він не збирався, але на той момент особливо не пручався. Вони одружилися, сестра наро дила дитину. Після цього щасливій родині прийшов кінець. Чоловік не звертав на дружину уваги і не дбав про неї.

У житті дитини особливо не брав участь. Фі нансами теж не доnомагав, та й вдома майже не з’являвся. Дуже складно було жити її сестрі в таких умовах. Моя знайома вважає, що її сестра сама вин на. Видно ж було, що цей хлопець не хотів одружуватися. Вона силою потягла його в РАГС, а тепер не знає, як бути. Було б краще, якби вона наро дила дитину поза шлюбом, а чоловік nлатив алі менти і якось брав участь у житті дитини. А так живе своїм життям, ні в що не втручається, і йому все одно. Можливо, він тоді не хотів одружуватися і тому вважає зараз, що йому вона життя зіпсувала, ось і відривається таким способом.

Advertisements

З боку здається, що він вчинив дуже благородно і одружився на матері його майбутньої дитини. Але де проявляється його благородство, якщо він не бере участі в житті ні дружини, ні дитини? Вже видно, що жити разом вони незабаром і не будуть. А ви як вважаєте, чоловік благородно вчинив, що одружився на дівчині? Як повинна була вона вести себе? Може, дійсно не варто було одружувати на собі? Знайома заплуталася, і не знає, як доnомогти сестрі. Можливо, якщо сестра роз лучиться, то він порозумнішає і почне піклуватися хоча б про дитину.

Advertisements