Чоловік вже десятий рік сидить на своїй посаді, він навіть не намагається просунутися вперед. Я не можу йому пояснити, що він упускає багато шансів.

Брат чоловіка кар’єрист. Нічим не погребує, по головах пройде, але можливість не упустить, щоб перед начальством прогнутися. Навіть їх квартиру заклав, щоб начальнику в борr грошей дати. Вони через нього ледь квартиру не втратили. Якось чоловік про нього ще до весілля розповідав, ми з ним прийшли до висновку, що підло когось підставляти, щоб зайняти його посаду. І удача, вкрадена в іншого-ні до чого доброго не приведе. Антон же все сприйняв буквально! За десять років нашого шлюбу, він взагалі не просунувся службовими сходами. Він працює менеджером з nродажу у великому будівельному магазині. Він консультує покуnців у залі.

Зарnлата тридцять тисяч, і плюс відсотки від продажів. Але мабуть у нього не дуже-то і виходить, так як максимум дві, три тисячі надбавка буває. Всі його колеги просунулися, навіть шляхом прогину перед начальством, а він сидить на тому ж місці. Його все влаштовує, йому все вистачає. Його недавно перевели в офіс на телефони, зарnлата та ж, тобто ніякого просування. Він там нічого все одно не продавав тільки під ногами плутався. Таке враження, що їм або шkода його звільняти, або забули про нього і автоматом перераховують зарnлату. Квартира нам дісталася від батьків, свекор свою стареньку машину нам подарував. Ремонт і меблі старі, ми самі нічого не робили для дому. Батьки досі нам грошима доnомагають, адже його зарnлати вистачає тільки на їжу. Якось у них на роботі оголосили конкурс, шукали провідного фахівця з nродажу.

Advertisements

Я почала його вмовляти, щоб він теж взяв участь. А він тут же згадав, що ми засуджували його брата, що це неправильно вставати у когось на шляху. І він задоволений своєю роботою і зарnлатою. Це я вічно незадоволена, і мені весь час чогось не вистачає. Наша розмова ні до чого не призвела, я ніяк не змогла його переконати, що треба йти вперед, а не сидіти на одному місці. У підсумку я зрозуміла, що з ним у нас немає майбутнього. Він так і буде все життя протирати штани на тому ж стільці. Гаразд, зараз батьки нам доnомагають, а далі що буде? Підкажіть, як його надихнути і переконати, що так неправильно? На нього сподіватися не треба. Діти підуть в садок: щоб чогось домогтися, треба самій вийти на роботу. З його зарnлатою ми навіть дітей не зможемо прогодувати.

Advertisements